► “30 y tantos el Musical” s’estrenarà el dissabte 5 de Setembre a les 19 hores al Festival Micròmetre de Santa Susanna.

https://www.festivalmicrometre.cat/producto/30-y-tantos-el-musical/

►30 y tantos el Musical és el primer musical original de Jofre Alsina i Agustín Salvador, que després de coincidir en diversos projectes artístics i formatius, formen equip per tal de crear un nou musical amb una visió divertida, còmica i gamberra de la crisi dels trentallargs, signant la direcció escènica i musical, la música i el llibret.

►Hi trobareu números folklòrics, obertures que no són el que semblen, balades “horteres”.

►L’interpreten: Jofre Alsina, Cristina Murillo i Agustín Salvador. I el disseny i la fotografia és de Joaquim Bundó.

►SINOPSI
► “30 y tantos” és un musical que parla de madurar quan, en teoria, ja hauries d’haver madurat i estar pagant hipoteca, tenir 1’4 fills i filles i un gos. Els seus protagonistes es troben en moments de transició de les seves vides, i exactament, no saben cap a on es dirigeixen.

►Sona així com molt dramàtic tot, no? Doncs per a res, perquè “30  y tantos” és un musical fresc i ple d’humor gamberro que connecta àmpliament amb diverses generacions.

►Ens explica la història de l’Alberto i Nico, dos amics de l’escola que es retroben molts anys després en curioses circumstàncies. L’Alberto sempre ha estat un noi grassonet, reforçat, gras fins i tot i això l’afecta en les seves relacions socials, personals i laborals; mentre que en Nico sempre ha estat pressionat a portar una vida “exemplar”, sense tenir en compte les seves preferències i oblidant, en general, els seus ideals.

►El fet de retrobar-se els obliga a fer balanç de si realment estan portant la vida que han volgut viure i decideixen anar a la consulta de l’Alícia, la terapeuta. A través de compartir el seu procés vital s’adonen que, més enllà de psicòlegs i terapeutes, no hi ha millor ajuda que la d’algú que es troba en un punt similar al teu, realçant el veritable valor de l’amistat.