► “Bon Nadal Dr Greenwich”  de Sílvia Navarro i Alícia Serrat, fins al 4 de gener al Jove Teatre Regina de Barcelona.

►Un any més torna la Companyia la Trepa amb un nou muntatge, aquest cop buscant un bon successor d’altres èxits nadalencs que el precedeixen com EL CONTE DE NADAL, PASTORETS SUPERESTEL o LA MILLOR CARTA ALS REIS.

►Aquest cop, però, aposta per la dramatúrgia contemporània amb una història nova i original, que entendrirà i farà somriure i reflexionar al voltant de les festes nadalenques.

►L’obra ens parla del veritable sentit i significat del Nadal, no només des del punt de vista religiós, sinó dels valors d’amor, solidaritat o unió, de retrobar-nos amb els éssers estimats que es prodiguen en aquestes festes tan assenyalades (i que sí que es podrien mantenir durant tot l’any).

►Alhora és una crítica a la superficialitat, a les falses aparences, als excessos i al consumisme que també envolten les festes nadalenques.

►SINOPSI
►Per a l’estrafolari Dr.Greenwich el Nadal és la seva època preferida de l’any: la gent és feliç, estan de millor humor i sobretot és l’època en què la seva família se’n recorda d’ell i el conviden a dinar i a passar temps en família per a celebrar-ho tots junts.

►Per això, decideix crear un invent que permeti alterar el temps i fer que cada dia sigui Nadal. Us imagineu 365 dies de festa i regals? El que d’entrada sembla una idea excel·lent acabarà duent de corcoll a tots el món.
►Acabarà sense voler el Dr.Greenwich amb la màgia del Nadal? Trobarà la manera de solucionar-ho?

►L’espectacle també parla de la necessitat d’apreciar cada moment en la seva singularitat, si cada dia fos Nadal, perdria la seva màgia.

►A sobre l’escenari hi trobem:
►Dr. John Greenwich: Marc Miramunt. Lewis Langton: Eloi Gómez. Sra Holloway / Alcadessa / Repartidora : Esther Pérez-Ferrer. Edna / Regidora de Salut / Cor de Nadal: Mariona Campos. Fay / Regidora de Medi Ambient / Cor de Nadal: Olga Fañanàs.  Maisie / Cor de Nadal: Mireia Òrrit.

►Completen la producció:
►Tània Gumbau, al disseny escenografia  il·luminació i atrezzo. Leo Quintana, al disseny vestuari. Francesc Campos al disseny de so. Eduard Fortuny al disseny gràfic. Ernest Fuster a la direcció musical i a les coreografies i Sílvia Navarro a la direcció.