►El pròxim 14 de setembre de 2017 s’estrenarà al Teatre Pérez Galdós de las Palmas de Gran Canaria, la versió al castellà de “Next to normal”, “Casi normales”.

►Aquesta producció s’estrenarà el 27 de setembre a la Sala Barts de Barcelona i després viatgera cap al Teatre Campos Elíseos de Bilbao per fer la seva estrena al 22 de novembre i finalment arribarà a Madrid al Teatre de La Latina el 14 de desembre.

►Abel Garriga, sota la supervisió de Xavier Torras, en la direcció musical i Luis Romero que ja va dirigir la versió Argentina de l’espectacle, en la direcció capitanegen el repartiment encapçalat per Nina, al paper de Diana. Nando Gonzálo al parer de Dan. Jana Gómez al parer de Natalie. Guido Balzaretti al paper de Gabriel. Roger Berruezo al parer de Dr. Madden. Fabio Arrante en el paper de Henry i Silvia Luchetti com a cover de Diana.

► “Casi normales” és un musical rock amb el llibret i les lletres escrites per Brian Yorkey i la música de Tom Kitt, que ens explica la història d’una família que lluita per ser “normal”. Una mare que lluita contra un desordre bipolar i el què li passa a ella i a la seva família en els intents per superar-ho. També toca temes com el suïcidi, l’ètica en la psiquiatria.

►Estarà produït per Nostromo Live una nova productora de teatre i de les arts escèniques que neix de NostromoPictures, productora espanyola de cine de trajectòria internacional, que amb 5 anys de vida ha produït 12 llargmetratges. Per aquesta productora hi ha passat de la trajectòria de Robert de Niro, Sean Penn, Joel Silver, Sigourney Weaber, Javier Bardem, Mario Casas, Cillian Murphy, Elijah Wood, Rian Reynolds i John Cusack, i un llarg etcètera.

►L’obra, va guanyar 3 Premis Tony a millor música a millor orquestració  i a millor actriu protagonista. També va guanyar el premi Pulitzer de teatre, només vuit espectacles musicals ho han aconseguit.

►La critica va dir: “Un musical rock potent que tracta amb la malaltia mental dins una família d’un barri residencial, estenent la diversitat i importància dels temes als musicals”. “El millor musical de la temporada” (The New York Times), “El futur del teatre musical” (The  Washington Post), “Altíssim voltatge emocional” (Clarin) “De lluny el millor musical de la temporada” (Rolling Stone), “Realisme i poesia en una obra que fa riure i plorar” (La Nació), “Meravellós, excepcional, optimista, il·luminador” (Daily News)