►La producció catalana del musical “Spring awakening” es reestrenarà al Teatre Victòria de Barcelona, a partir del 21 de març de 2019, després d’aconseguir 17.000 espectadors.

►L’espectacle musical “El despertar de la primavera” amb música original de Duncan Sheik i lletres i llibret de Steven Sater, tornarà al Teatre Victòria de Barcelona, amb funcions prèvies a partir 21 de març de 2019. El dilluns 25 de març se celebrarà l’estrena i una posterior festa, coincidint amb la funció número 100.

►Serà la tercera i última oportunitat per gaudir d’aquest muntatge que ha aconseguit commoure a gairebé 17.000 espectadors a Catalunya.

►L’espectacle està basat en l’obra homònima del dramaturg alemany Frank Wedekind, on situa l’acció a l’Alemanya del segle XIX. Considerada una peça de culte.
►Tracta sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió. El musical ha aconseguit arribar a espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2006 a l’Off Broadway de Nova York.

►El muntatge ha tingut diverses produccions internacionals i s’ha estrenat en escenaris de Nova York, Londres, Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estat Units i pel Regne Unit i Barcelona.
►La producció original de Broadway l’any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk.
►El musical, que conté 19 números musicals, està dirigit per Marc Vilavella, la coreografia és d’Ariadna Peya, la direcció musical de Gustavo Llull i l’adaptacióal català és de David Pintó.
►Jordi Bulbena ha creat l’escenografia i el vestuari.

►L’Espectacle compta amb una banda de 7 músics en directe i 15 actrius i actors dalt de l’escenari.

►La producció catalana del musical està produïda per Origen Produccions (Marc Flynn, Rubén Yuste i Oriol Miras). Es va estrenar el 14 de novembre de 2016 al Teatre Gaudí de Barcelona i degut a l’èxit de públic i crítica es va estrenar al Teatre Victòria de Barcelona, el passat 10 d’abril de 2018. L’espectacle ha estat nominat a 2 premis Butaca i ha guanyat 2 premis de la Crítica de Barcelona, 3 premis del Teatro Musical de Madrid i 2 premis Broadway World Spain. El musical també s’ha pogut veure en diverses ciutats catalanes com Mataró, Premià de Dalt, Manresa i Rubí.


►Origen Produccions ha convocat AUDICIONS OBERTES per tal de trobar el nou repartiment per realitzar aquesta nova temporada a Barcelona. Es poden enviar les candidatures (cv, fotografies i vídeo musical) a info@origenproduccions.com, abans del divendres 23 de novembre.