►El dimarts es va presentar a l’hotel Royal del passeig de gràcia de Barcelona “El Jovencito Frankenstein”.

►L’espectacle arriba al Teatre Tívoli de Barcelona  a partir de l’11 d’octubre,  després de l’èxit a la seva estrena a Madrid,  i està produït per LETSGO i dirigit per Esteve Ferrer.

►Amb llibret del reconegut cineasta i comediant, Mel Brooks en col·laboració amb Thomas Meehan, la comèdia musical està basada en la delirant pel·lícula homònima que Brooks va dirigir el 1974 i compta amb la col·laboració musical especial de la directora i coreògrafa, Susan Stroman.

►Sinopsi:
►Frederick Frankenstein, un reconegut científic de Nova York, rep la notícia que el seu avi, Victor Von Frankenstein, ha mort i li deixa en herència tot el seu patrimoni amb la condició que vagi al seu castell a Transsilvània immediatament. Tot i renegar del seu cognom i tractar d’evitar que se’l relacioni amb tot el que es diu que el seu avi va fer en el passat, va a Transilvània a ordenar el seu llegat. Per a això, ha de deixar a Nova York a la seva promesa, Elizabeth Benning, amb la qual espera casar-se algun dia.

► A Transilvània coneix a Igor, nét de l’ajudant del seu avi Victor, a Inga, una sensacional assistent de laboratori que Igor ha contractat per a ell, i a Frau Blücher, la qual va ser assistent de Víctor i “alguna cosa més” que majordoma del castell. Entre tots intentaran convèncer a Frederick perquè segueixi les petjades dels seus avantpassats i comprovi que es pot ressuscitar matèria morta. Els ciutadans de Transilvania, amb l’Inspector Kemp al capdavant, intentaran per tots els mitjans impedir que això passi, i la seva promesa, Elizabeth, provocarà una situació encara més compromesa que donarà lloc a un gir inesperat en la vida de tots, inclòs el poble de Transsilvània.

►El repartiment el formen:
►Dr. Frederick Frankenstein: Victor Ullate Roche. Inga: Anna Herebia. El Monstruo: Albert Gràcia. Elizabeth Benning: Marta Ribera. Igor: Jordi Vidal. Frau Blücher: Teresa Vallicrosa. Inspector Hans Kemp / El Ermitaño: Manolo Supertramp. Ziggy / Victor Frankenstein: Gerard Minguez. Cor / Cover Victor Frankenstein: Jordi Llordella. Cor/ Cover Monstruo: Adrián Quiles. Cor: /Cover Igor: Daniel Grod. Cor/Cover Elisabeth: Sonia Gascon. Cor/Cover Frau Blücher. Cor: Pablo plaza. Desiré Moreno. Meritxell Valencia. Swing Masculí: Lean Zanardi. Swing Femenina: Belén Marcos.

►Músics:

►Piano Conductor: Lola Barroso. Teclat 1 (Piano Conductor COVER): José Ángel Silva. Teclado 1: Adrián Solla. Teclat 1 i 2 (cover): Carmen María Vidal. Violí: Alejandra Ureña. Violín (COVER): Gema Manzanera. Trompa: Eduardo Verde. Trompa (COVER): David Sebastiá.n  Saxo: Txema Cariñena. Saxo / cover: Patricia Expósito. Trompeta: Ricardo Martinez.  Trompeta: Yevhen Riechkalov.  Bateria: Ángel Crespo.  Bateria (COVER): Mateo Arroyave. Baix: Alejandro Ollero. Baix (COVER): Javier Muñoz.

►L’obra va començar el seu camí als escenaris el 2007 al Paramount Theatre a Seattle, Washington, fins a estrenar-se a Broadway i continuar posteriorment la seva gira pels Estats Units. El 2017 va arribar al West End de Londres.

►La pel·lícula de Mel Brooks és un homenatge a les adaptacions cinematogràfiques de la novel·la de Mary Shelley, Frankenstein, i més concretament a les produïdes per Universal en els anys 1930. En el film s’utilitzen fins i tot les mateixes peces de laboratori usades en la pel·lícula Frankenstein de 1931.

►Aquesta adaptació electritzant de la pel·lícula monstruosament divertida de Mel Brooks incorpora l’estil de la pantalla gran sumant a més característiques teatrals que converteixen l’obra en una brillant creació artística. El Show està compost per melodies memorables com The Transylvania Mania, He aneu My Boyfriend i el mític Puttin’ On The Ritz.

►LETSGO és una productora i promotora d’espectacles amb gran projecció internacional, que compleix aquest any el seu desè aniversari. Com a productora d’espectacles destaquen la saga The Hole, Dirty Dancing i La Família Addams, que compten amb un absolut èxit de públic.