►L’espectacle escrit per John Michael Tebelak i Stephen Schwartz el 1970 arriba en una versió en castellà a La Salle Bonanova de Barcelona,  només del 9 a l’11 de febrer.

► “Godspell”  vol emocionar i commoure al públic.

►Tots els membres que d’alguna manera participen en ‘Godspell by Hakuna’ són joves universitaris i professionals que han dedicat gran part del seu temps lliure a la preparació d’aquest musical, amb la intenció d’apropar d’una manera divertida i moderna el missatge de l’Evangeli.

►La companyia la formen  22 actors, que donen vida, cara i veu als personatges de Godspell, com Jesús, Judes, Joan Baptista, Pere, Marta o Maria.

►Començant a Barcelona, on s’ha creat la companyia, i seguint amb una gira per tota la península, la missió en representar aquest musical és sortir al món per donar a conèixer Godspell, un musical que parla d’unió, amistat, perdó i sobretot AMOR a tots els racons de parla hispana del planeta.

►Aquesta versió es  representarà a Roma davant de més de 2000 persones.

►La història que explica es divideix en dos actes:

►El primer s’inspira en una sèrie de paràboles, extretes de l’Evangeli de Sant Mateu, que recorren els ensenyaments de Jesús de Natzaret, adaptant la seva situació a l’època actual, i envoltant d’apòstols i deixebles que escolten atentament i representen amb humor, confiança i afecte, mitjançant anècdotes el que el protagonista vol ensenyar-los.

►El segon acte tracta sobre la traïció d’un d’aquests apòstols, que lliura Jesús a les autoritats, per la seva posterior passió, mort i resurrecció.

►Començant a Barcelona, ​​on s’ha creat la companyia, i seguint amb una gira per tota la península, la missió en representar aquest musical és sortir al món per donar a conèixer Godspell, un musical que parla d’unió, amistat, perdó i sobretot AMOR a tots els racons de parla hispana del planeta. Per ara comptem amb sala de teatre i data d’estrena a Barcelona, ​​així com amb data per a una representació a Roma davant de més de 2000 persones.