► El musical que reflexiona sobre la manipulació de la societat actual amb frescor i humor.

► “Hay algo más” després de les prèvies al Teatre Tantarantana amb gran èxit de públic, torna en un format totalment renovat a l’emblemàtic teatre de “El Molino”. Noves escenes, vestuari burlesque, nous ballarins, una impressionant soprano, i moltes sorpreses més.

► “Hay algo más” pretén fer reflexionar a l’espectador, emocionar, sorprendre amb els més de 10 números musicals (renovats per Joan Rigat), coreografies originals (executades per Héctor Puigdomènech i Valeriana Glez) i una posada en escena molt ambiciosa. Tot això farà que l’espectador passi una estona agradable veient un musical que trenca esquemes en el seu gènere i que mai s’ha vist abans a El Molino.

► Després de tres anys de treball s’estrena al panorama teatral barceloní. La tenacitat i la passió per l’espectacle de l’emergent director, guionista i protagonista Carlo Scano han fet possible que aquesta obra s’obri camí.

►Sinopsi:
►A La Maison, hàbitat d’una societat completament manipulada on es viu sota les directrius dels més poderosos, unes caixes que contenen l’elixir de la subsistència, són la clau del motor que la fa funcionar.

►En aquesta bola de vidre alguns intentaran aixecar el cap i es preguntaran si aquella és realment l’única opció. És llavors quan començaran els canvis en cadena que revolucionaran completament les costums dels seus habitants.

Els dos protagonistes de l’obra són Mayra (Jana Sanchez) i Tipus (Carlo Scano), una parella que encarna el ciutadà del carrer, que es fa preguntes i no es conforma amb el que sempre li han explicat. Un dia Mayra,-vos amb una de les seves habituals dosis d’emocions embotellades, s’adona que sota l’etiqueta, les pocions són totes iguals i que l’addicció a elles és només psicològica. Un somni revelador traslladarà al Tipus a una dimensió on gent com ell ja és conscient de la realitat i propietària de la seva pròpia vida. Aquí trobarà el personatge de la Firaire (Elvira Alkiza) que igual que “Caront”, serà l’encarregada d’ensenyar-i guiar-lo en el procés del despertar.

►Mentrestant Monsieur Maló (Sergio Lahoz), que dirigeix ​​aquesta maquinària, es reuneix per acordar sobre com aturar aquests insubordinats que intenten sortir de les normes i poden contagiar als altres. Decideix llavors agrupar-los a tots en una sala especial on podrà regístralos, corregir-los i …