►És el show de “impro” sense guió …ni partitura on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran.

►Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista. A cada funció naixeran sobre l’escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway a el fantàstic univers de Disney passant pel western o el musical de l’època daurada.

►Una vegada més veiem treballar junts a Roger Julià i Rai Borrell després d’aquell “Improadway” l’any 2013, de Marlaryo Impro que va donar el tret de sortida de la Impro Musical a Barcelona.

►L’any 2018 hi tornen amb “Impro Side Story” al teatre Condal de Barcelona, una nova criatura artística, un cop més un “musical sense partitura ni guió”, per convidar-nos a gaudir de la màgia i creativitat de la impro.

►La companyia Les Improvisables està formada per un potent i talentós elenc d’artistes vinculats al teatre i al teatre musical. Borrell i Julià aquest cop s’envolten de diversos artistes polifacètics per encarar aquest retorn de l’espectacle als escenaris aquesta temporada.

►Intèrprets: Rai Borrell, Roger Julià, Jordi Coll, Xavi Duch, Africa Alonso, Clara Solé, Toni Vinyals, Eloi Gómez, Judit Martín.