► “Invisible”, el musical dirigit per Alicia Serrat i escrit per Sílvia Navarro i Ernest Fuster, és un drama amb un toc de ciència-ficció que explora la naturalesa de la memòria i la ruptura amb el passat.

►L’espectacle, protagonitzat per Lucía Torres, Adrián Rodríguez i Paula Berenguer s’estrena el 7 de març i finalitzarà les seves funcions el 16 d’abril a l’Eixample Teatre de Barcelona.

► “Invisible” aprofundeix sobre la vulnerabilitat dels protagonistes quan aquests decideixen esborrar els seus records per començar de zero

►Sinopsi:

A “Invisible”, l’Alex (Lucía Torres), una estrella de la música farta de la seva exposició i el Noah (Adrián Rodríguez), un jove milionari amb una experiència traumàtica, decideixen entrar a la corporació WhiteInk per a sotmetre’s a un procés d’esborrament de memòria, per tal d’aconseguir oblidar la seva vida anterior i començar de nou. Sasha (Paula Berenguer), la doctora idealista de WhiteInk, serà la guia dels protagonistes al procés de ‘desintoxicació’ dels seus records més dolorosos i traumàtics.