►Sota el lema “Jo dic sí”, Anna Moliner fa un concert partint d’alguns temes del seu disc Scents, i passant per diferents versions de temes de musicals, de pop, o fins i tot alguna copla o algun cuplet.

►Un concert amb interacció amb el públic, passant per molts registres i que representa molt bé la seva essència, molt personal. Tot amb un toc cabareter. Amb moments divertits i altres més emocionants, perquè la gent passi una molt bona estona.
►L’acompanyarà al piano l’Andreu Gallén.

►L’Anna Moliner va debutar el 2004 amb Mar i Cel, Dagoll Dagom. Amb la mateixa companyia també va estrenar Mar i cielo (premi Gran Vía com a Actriu revelació), Boscos Endins (premi com a Millor Actriu de Musical) i Aloma. El 2009 va ser seleccionada per formar part de la companyia estable T6 del Teatre Nacional de Catalunya, en la qual va estrenar deu muntatges en quatre temporades. Entre els quals Lluny de Nuuk, de Pere Riera, Una Història Catalana, de Jordi Casanovas o A mi no em diguis amor, de Marta Buchaca. A la televisió ha protagonitzat sèries com Tiempos de Guerra, La Catedral del Mar, Cites, Las Chicas del Cable i La Sagrada Família. Els Seus últims treballs teatrals han estat Barcelona, de Pere Riera, (guanyadora de  dos premis Max); Liceïstes i  Cruzados, de Serafí Pitarra i direcció de Jordi Prat i Coll (nominada als premis de la Crítica); No feu bromes amb l’amor, d’Alfred de Musset i direcció de Natalia Menéndez; You say tomato, de Joan Yago i direcció de Joan Maria Segura, Infàmia de Pere Riera (Premi de la Crítica Com a millor actriu de repartiment); Les Bruixes de Salem, d’Arthur Miller i direcció d’Andrés Lima i Rèquiem For Evita, de Jordi Prat i Coll. El 2014 va publicar el seu primer àlbum de música, Scents, amb Temes propis.