►Un musical de Teatro Calànime que s’estrenarà a la sala petita del Teatre del Sol de Sabadell el pròxim 20 d’abril i s’hi estarà 3 setmanes.

►Basat en un incident real que va succeir a Hongria la segona meitat del segle XX. Un adolescent va decidir suïcidar-se i, poc temps després, molts dels seus amics van fer el mateix, cosa que va sacsejar el poble de dalt a baix.

►A primera vista, l’autor ha volgut donar a l’obra un punt de vista que sembla lleuger i humorístic; tanmateix, les qüestions que s’hi aborden tenint com a punt de partida aquest succés real són d’allò més serioses  contundents..

►L’obra no pretén fer cap mena de judici moral sobre el suïcidi i està dedicada a aquells que l’autor ha perdut.

►SINOPSI
►Una malaltia mortal, que només afecta els més joves, s’estableix en un poblet pacífic. La gent es torna histèrica, la culpa recau sobre les mares despistades, el ministeri de morts peculiars ha enviat un inspector des de la capital, l’alcalde comença a perdre el control… i el cap, i, enmig de tot aquest caos, un circ itinerant arriba al poble!

►Amb la música de Havard Enstad i les lletres de Roger Batalla, Hugo Guzman dirigieix el següent repartiment:
►Alcalde: Enric Lòpez. Schadenfreude, Mrs. Chifón i Netejadora 1: Mariona Ginès. Mrs. Fitzgibbons, Senyora Pescadera, Senyora Fandango i Netejadora 2: Estel Tort. Pagliaccio: Ernest Fusté. Gelluckich i Netejadora 3: Joan Rigat. Penrose: Eleazar Masdeu.

►Músics en directe:
►. Eloi López i Manolo López.

►La companyia creada ara fa més de deu anys Teatro Calánime és una companyia d’origen mèxico-català on els seus integrants i col·laboradors estan formats en diferents disciplines artístiques, en diferents escoles i nacionalitats. El projecte teatral i visió artística intenta crear espectacles que transiten entre el montatge clàssic i l’experimentació i entre el teatre més convencional i el més avanguardista o innovador.

►Els seus espectàcles han recorregut paísos com Mèxic, Venezuela i han fet temporada a ciutats com Madrid i Barcelona. Alguns dels seus projectes són:

– El ingenioso conejo del prado
– El país de los ciegos
– Las tremendas aventuras de la capitana Gazpacho…
– El Cor delator