► Aquest 18 i 19 de juliol s’estrena la versió en castellà  de “The little shop of horros” “La tienda de los horrores” amb llibret i lletres de Howard Ashman i música d’Alan Menken narra la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, treballadors de la vella floristeria del senyor Mushnik. La història farà un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta carnívora que pot convertir els desitjos en realitat.

► “La Tienda de los Horrores” és la tercera producció de la productora Nostromo Live després de “Casi Normals” i “La Jaula de las Locas”.

►La nova producció està dirigida per Àngel Llàcer i comptarà amb la direcció musical de Manu Guix, les coreografies de Myriam Benedited. Daniel J. Meyer serà l’ajudant de direcció, l’escenografia la dissenyaran Enric Planas i Carles Piera, el disseny de vestuari de Míriam Compte, El disseny de llum d’Albert Faura, el disseny de so de Roc Mateu, la caracterització d’Helena Fenoy i Marta Ferrer i l’adaptació i la traducció de Marc Artigau.

►Marc Pociello és Seymour Krelborn, Diania Roig és Audrey, Ferran Rañé és el Senyor Mushnik, José Corbacho és Orin Scrivello, les Sey Sisters interpreten a Crystal, Ronette i Chiffon. Complementen el repartiment Silvia Parejo, Bernet Cot i Natán Segado i Raquel Jezaquel. La veu de l’Aurdey II la posarà Manu Guix.

► “La botiga dels horros” es va estrenar per primer cop a Barcelona en català el 29 de juliol de 1987 amb direcció de Joan Lluis Bozzo, direcció musical de Víctor Ammann i coreografies de Montse Colomé.

►l’any 2000 es va estrenar a Madrid amb la direcció de Víctor Conde, direcció musical de Manu Guix i coreografies de Tommie, Barry McNabb i Anna Alcázar amb Àngel Llàcer interpretant el parer de Seymour.

►S’estrenarà al juliol en el marc del Festival Grec de Barcelona i al setembre obrirà la temporada del Teatre Coliseum de Barcelona, on està previst que s’hi instal•li per molts mesos.