►L’espectacle arriba al Teatre Coliseum de Barcelona després de la seva presentació al Festival Grec el passat mes de juliol amb dues representacions.

►Després de la temporada al Teatre Coliseum, “La tenda de los horrores” fa una parada a Madrid i inicia una gran gira per Espanya.

►L’estrena oficial del nou musical serà el 19 de setembre, en un acte amb convidats especials. El nou espectacle de Nostromo live aixeca el teló al mateix moment que ho fa “La Jaula de les Locas” a Madrid, el musical amb el qual Llàcer i Manu Guix aconseguirien la passada temporada un èxit absolut de taquilla, amb 170 funcions i més de 180.000 espectadors.

►Marc Pociello és Seymour Krelborn, Diania Roig és Audrey, Ferran Rañé és el Senyor Mushnik, José Corbacho és Orin Scrivello, les Sey Sisters interpreten a Crystal, Ronette i Chiffon. Complementen el repartiment Silvia Parejo, Bernet Cot i Natán Segado i Raquel Jezaquel. La veu de l’Aurdey II la posarà Manu Guix.

►L’espectacle està dirigit per Àngel Llacer, amb Daniel J. Meyer com a ajudant de direcció, Manu Guix a la direcció musical i les coreografies de Myriam Benedited.

►Aquí podeu consultar la fitxa de l’espectacle:

La Tienda de los Horrores

► “La tienda de los horrores” amb llibret i lletres de Howard Ashman i música d’Alan Menken narra la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, treballadors de la vella floristeria del senyor Mushnik. La història farà un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta carnívora que pot convertir els desitjos en realitat.

► “La botiga dels horros” es va estrenar per primer cop a Barcelona en català el 29 de juliol de 1987 amb direcció de Joan Lluis Bozzo, direcció musical de Víctor Ammann i coreografies de Montse Colomé.

►l’any 2000 es va estrenar a Madrid amb la direcció de Víctor Conde, direcció musical de Manu Guix i coreografies de Tommie, Barry McNabb i Anna Alcázar amb Àngel Llàcer interpretant el parer de Seymour.