►El clàssic hèrcules ha arribat al Teatre Apolo de Barcelona amb la direcció de Ricard Reguant, la música de Ferran Gonzalez i les coreografies de Laura Olivella.

►L’espectacle va ser estrenat a la 61a edició del Festival de teatre clàssic de Mèrida i es podrà veure al Teatre Apolo de Barcelona del 25 de novembre al 10 de desembre.

►És una idea original: Ricard Reguant, Ferran Gonzalez, Juan Carlos Parejo i Xenia Reguant, amb el següent repartiment: Mikel Hennet, Lluis Canet, Cristina Murillo, Esther Peña, Roger Borrull, Alba Feliu, Lidia Ibañez, Adrián García, Paula Pardo, Aaron Rides, Anna Migo, Miguel Ángel Jimenez.

►El circ OLIMPUS arriba al Teatre Apol·lo amb “Las aventuras de Hércules, el musical”!!, el major espectacle del món i de l’inframón amb l’elenc d’artistes més increïble que mai hàgiu vist…

►I és que el veritable fill de Zeus… dotat d’una força sobrenatural, Hèrcules!!!, viatjarà a l’Olimp on viurà les més increïbles aventures, lluitarà amb bèsties feroces i perillosos monstres, s’enfrontarà a la maldat de la temible deessa Hera, i a més realitzarà les més increïbles acrobàcies que només els déus i els herois podrien arribar a realitzar…

►Centaures, minotaures, gegants amb un sol ull, dracs, titans, el monstre de nou caps, no hi ha rival per a Hèrcules amb els seus poderosos músculs. Yolao el seu inseparable amic i company d’aventures li acompanyarà i ajudarà en les seves increïbles gestes.

►Podeu remoure cel, terra i infern, però no trobareu a ningú que pugui vèncer al gran HÈRCULES.