►El muntatge es podrà veure per primer cop a l’ETC Teatre de Vic el 30 i 31 de març.

►A través de cançons de teatre musical i d’altres estils, expliquen la història d’amor entre un humà i el seu ordinador.

►En Matthew i l’Alexia s’han enamorat, però ell és un humà i ella, un programa d’intel•ligència artificial. És el fil argumental del concert teatralitzat Love Machine, que interpreten els osonencs Xevi Freixa i Núria Serrat. L’espectacle es podrà veure el 30 i 31 de març a l’ETC Teatre de Vic. Està basat en la pel•lícula “Her” i combina temes d’amor de teatre musical més off amb algunes cançons d’altres estils que tothom reconeixerà.

►Es tracta d’un híbrid entre concert i obra de teatre musical; les cançons s’hi actuen i, en comptes de presentar-se amb un discurs, queden lligades a través d’escenes. La petita trama argumental conté flashbacks amb un estil similar al de les sèries televisives, i els actors es van canviant els personatges. Es desenvolupa en un futur proper, que potser no és tan llunyà del que ja estem vivint ara amb les noves tecnologies.

►Igual que al film Her (Spike Jonze, 2014), un humà que s’està divorciant troba consol en un programa d’intel•ligència artificial fet per escoltar-lo i comprendre’l. Però, és possible enamorar-se d’un ordinador, i a més, fet a mida teva i que potser només et mostra allò a què ets afí? O és una fugida de les relacions de carn i ossos? Confiem massa cegament en la tecnologia?

►Respecte a la part musical, hi ha temes sobretot en català, però també en castellà i anglès. Love Machine versiona en acústic, peces de musicals més alternatius com Ordinary Days, The Last Five Years i Once, que possiblement seran un descobriment per al públic osonenc. Però també hi apareixen alguns temes que aquest segur que coneixerà. En concret, la part central de l’espectacle és un medley que barreja eclècticament i amb humor temes d’altres estils perquè tothom hi trobi el seu. L’arranjament ha anat a càrrec de l’intèrpret i compositor osonenc Jordi Domènech. Completa l’equip, el santperenc Sergi Font, responsable del disseny de llums i també, tècnic de l’espectacle.