►Alícia Serrat i Miquel Tejada dirigeixen “Tot el que no ens vam dir” del 30 de maig al 10 de juny al Maldà de Barcelona.

►Desembre de 1999.
Mentre alguns es preparen per les possibilitats que ofereix el canvi de mil·lenni i d’altres pensen que el món està a punt d’acabar, un grup d´alumnes de la Facultat de Filosofia es reuneixen per fer un treball d’ètica. L’única condició que els ha posat la seva professora, és que han d’estar d´acord en les respostes, fet que els portarà a qüestionar-se des de diferents punts de vista la seva pròpia moral.
Aquesta és una història que parla sobre l’amor i els seus límits, sobre l’amistat i els secrets i parla també sobre aquelles coses que no som capaços de dir.

►Amb: Carles Alarcón, Víctor Arbelo, Sonia Catot, Clara Solé i Estel Tort; acompanyats al piano per Miquel Tejada.

►És un espectacle amb llibret, lletres i direcció d’Alícia Serrat amb la música i la direcció musical de Miquel Tejada i el moviment escènic  i l’escenografia de Toni Luque, i amb el vestuari de Raquel Ibort i Marc Udina,  el disseny d’il·luminació d’Adrià Rico, el disseny gràfic de Zuhaitz San Buenaventura,  l’edició gràfica i la fotografia d’Agata Casanova, la direcció de producció de Mireia Vericat i la producció artística de Daniel Anglès.