►Del 19 de desembre al 14 de gener, es podrà veure al Teatre Apolo de Barcelona “Rouge, Fantastic love”

►Vous êtes les bienvenus au Rouge!
Ambientat en el París de la belle époque, “Rouge, Fantastic Love” és una vibrant història de passió, seducció, bellesa i elegància amb una banda sonora exquisida que inclou grans èxits de tots els temps com “Lady Marmalade” o “Roxanne”, i altres temes com “Your Song”, “La Boheme”, “One GIRL” o “Single Ladies”.

►Toulouse Lautrec ens narra aquest relat protagonitzat per Alessandro, un jove idealista de tendències anarquistes, que aprendrà que les seves idees no es defensen amb bombes sinó amb amor, i per Roxanne, la gran estrella del cabaret que dirigeix Joseph, el seu amant. Arribat el moment, ella haurà de decidir entre l’amor veritable o ser l’estrella de l’espectacle. I entre ells coneixerem al compositor Erik Satie, a Valentin i al misteriós Maestro de Cerimònies…
Passin, ballin, cantin… i enamorin-se!

►El Repartiment està encapçalat per Gisela en el paper de Roxanne. Toni Viñals en el paper d’Alessandro. Naím Thomas, en el paper d’Erick Satie. Ferran Gonzalez, en el parer de Toulouse Lautrec. Ferran Castells en el paper de Joseph. Fédor de Pablos en el paper de Valentín i Javier Enguix en el paper de mestre de cerimònies. I un cos de ball format per: Marta Arteta, Graciela Monterde, Tamia Deniz, Vanesa García, Marta Torres, Lorena Santiago, Belén Marcos, Elena Rueda, Claudia Silva i Vanesa Soares.

►La direcció escènica és de Ricard Reguant, la direcció musical de Pep Sala, la coreografia d’Ana Eva Cruellas, el disseny de vestuari femení de Jordi Dalmau, l’escenografia i vestuari masculí de Caja Negra, i les adaptacions de les lletres de Xènia Reguant.