► El passat dijous un equip de teatremusical.cat va entrar a un dels càstings de “La Jaula de las locas”.

► “La Jaula de las locas”, és la nova producció de Nostromo Live, dirigida i protagonitzada per Àngel Llàcer i amb direcció musical de Manu Guix. El muntatge es basa en la versió revival del musical de Jerry Herman i Harvey Fierstein, un espectacle que va guanyar tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards l’any 2010.

► “La Jaula de las locas” (La Cage aux folles) és un musical  amb llibret de Harvey Fierstein, i música de Jerry Herman. Està basat en l’obra teatral francesa de Jean Poiret estrenada el 1973. Presenta a una parella gay: Georges, el gerent d’un club nocturn de Saint Tropez i l’Albin, la seva romàntica parella i estrella del local. El musical explica les divertides i absurdes aventures que viuen els dos protagonistes quan Jean-Michel, el fill de Georges, els presenta als pares ultraconservadors de la seva nòvia.

►Nostromo Live és la nova productora de teatre i arts escèniques que neix de Nostromo Pictures, una productora espanyola de cinema de trajectòria internacional, que amb 5 anys de vida ja ha produït 12 llargmetratges. El seu primer projecte com a productora de teatre ha estat “Casi normales”.