►És una producció de Somfònics i de Temporada Alta que es podrà veure a la Sala Gran del TNC del 13 al 30 de desembre de 2018.

►La Ilíada i l’Odissea com mai te les han explicades

►Un espectacle inspirat en La Ilíada i L’Odissea, en què els trenta intèrprets de Cor de Teatre ens faran viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea. Viurem en directe la famosa Guerra de Troia i les aventures d’Ulisses de retorn a Ítaca.

►Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

►Un espectacle sense text i per a tots els públics, una fusió escènica i musical potent, expressiva i molt plàstica des de la mirada de Cor de Teatre.

►Cor de Teatre no és pròpiament un grup vocal ni tampoc una companyia teatral, sinó les dues coses alhora. Una companyia que ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic.

►Un grup de cant coral que trenca esquemes, que canta sense partitures i trenca amb la distribució característica d’aquestes formacions sobre l’escenari per incorporar moviment, acció i recursos propis de l’àmbit teatral.

►Actualment està format per 30 cantants que interpreten peces a cappella, des del Renaixement fins al Pop-Rock, i experimenten amb el seu potencial expressiu i la interpretació, oferint al públic espectacles emocionals, molt plàstics i amb les necessàries dosis d’humor.

►Cor de Teatre ha estat plataforma de nous artistes i s’ha professionalitzat en diferents formats, sempre treballant per a la producció d’espectacles musicals, vocals i polifònics a cappella i ha estat nominat i premiat en diverses ocasions (Premis Max, Premi Butaca, Unnim de teatre, entre d’altres) i ha realitzat gires internacionals amb els seus espectacles. La crítica n’ha destacat la seva energia, talent i originalitat.