►Seguint les darreres mesures establertes pel Procicat en la crisi de la COVID-19 que prorroguen el tancament dels teatres per 10 dies més, el Teatre Lliure es veu obligat a ajornar l’obertura de la seva activitat i a suspendre totes les funcions previstes fins al dilluns 23 de novembre inclòs.

►A més de la cancel·lació de les dues últimes funcions de Bonus track, de Carol López, previstes pels passats 14 i 15 de novembre, aquesta mesura afecta també l’estrena dels espectacles Una, de Raquel Cors, i Els protagonistes, del Conde de Torrefiel, previstes pel 19 de novembre. La data de les dues estrenes s’ajorna fins a nou avís.

►L’espectacle Forofos, que s’havia de celebrar el passat dissabte 14 de novembre en col·laboració amb Pallassos Sense Fronteres, s’ajorna també a l’espera de concretar nova data.

►Programació al Lliure online

►La Sala online del Teatre Lliure, continua activa i ofereix una programació digital d’alta qualitat amb el Lliure al sofà, que aquesta setmana suma nous continguts al seu catàleg, el teatre radiofònic i els Clàssics per a criatures.

►Dins del Lliure al sofà ja es poden veure La nostra parcel·la, de Lara Díez Quintanilla, i El quadern daurat, de Doris Lessing, adaptat per Carlota Subirós. La propera a afegir-se a la Sala online del Lliure serà Bonus Track, de Carol López, a partir del dijous 19 de novembre. Aquests espectacles es podran veure en versió original i amb sobretítols opcionals en castellà o en anglès.

►Dins de les propostes de teatre radiofònic hi ha disponible Los satélite, de Ricard Gázquez, i dins dels Clàssics per a criatures es pot veure l’adaptació de La vida es sueño, de Calderón de la Barca, que han fet Lucía Miranda i Javier Burgos.

►Els continguts del Lliure online estan disponibles al llarg de tota la temporada i, als espectacles ja existents, se n’hi afegeixen de nous. La subscripció Butaca online permet accedir a tots els continguts digitals de la temporada per 29 euros. Individualment, també es poden adquirir entrades per als diferents espectacles: teatre radiofònic, 5 euros; Clàssics per a criatures, 3 euros; Lliure al sofà, 7 euros.