►AMOR x AMOR Duets de Musicals a distància el 14 febrer 2021 a benefici de l’Associació Assís #CapDonaSenseLlar.

AMOR x AMOR torna per cinquè any consecutiu, adaptant-se a les circumstàncies ocasionades per la pandèmia. En aquesta ocasió no podrem fer un concert multitudinari a cap teatre, però seguirem propagant l’AMOR per Sant Valentí, transformant l’amor romàntic dels duets que cada any integren el repertori dels nostres concerts, en un AMOR solidari.

►Convertirem el 14 de febrer de 2021 en el Dia dels Duets de Musicals a Distància amb l’objectiu de recaptar fons per l’Associació Assís i la seva campanya #CapDonaSenseLlar, que pretén aconseguir el finançament necessari per posar en marxa la Llar Rosario Endrinal, dissenyada per a oferir atenció a dones en situació de sense llar de la ciutat de Barcelona.

►Volem omplir les xarxes socials de duets de musicals. Hem fet una convocatòria personalitzada per animar els artistes del nostre país a participar en aquest gran esdeveniment online que tindrà lloc el 14 de febrer de 2021 durant tot el dia, regalant-nos el seu duet d’amor en un vídeo enregistrat per l’ocasió. Especialment, als artistes que compten amb una trajectòria professional centrada en el teatre musical.

►Però enguany, donat que no tenim les restriccions de temps i espai que existeixen a un teatre, podem obrir totalment la convocatòria. Així, els artistes que vulguin participar en aquest gran esdeveniment benèfic online d’AMOR x AMOR, han d’enregistrar els seus duets en vídeo, en horitzontal i amb la qualitat més alta possible i enviar-los per correu electrònic abans de l’1 de febrer a amorxamorduetsdemusicals@gmail.com.

►Els vídeos es publicaran a les xarxes socials durant tot el dia. Una selecció d’ells es publicaran al canal YouTube de www.teatremusical.cat; publicació digital que ha estat col·laborant amb AMOR x AMOR enregistrant els concerts de les tres edicions anteriors i publicant els seus vídeos. Una altra selecció es publicarà al canal Youtube d’AMOR x AMOR.

AMOR x AMOR és una iniciativa que sorgeix el 2017 de manera espontània, a través d’un article al blog de teatre musical Out of Broadway de Marisol González, proposant l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí. Des d’aleshores, i sota direcció escènica d’Alícia Serrat, cada mes de febrer s’ha organitzat un concert a benefici d’una entitat diferent cada any. En total, sumant les quatre edicions anteriors, han participat més de 88 artistes de manera totalment altruista.

►L’objectiu del concert és clar: interpretar cançons d’AMOR per donar AMOR a aquells que més ho necessiten. En aquest cas, les dones sense llar de la ciutat de Barcelona.

►Entre els més de 40 artistes que ja han confirmat la seva participació en aquest AMOR x AMOR – Duets de Musical a Distància enregistrant el seu vídeo estan (per ordre alfabètic) Àfrica Alonso, Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Alexandre Ars, Roger Berruezo, La Barni Teatre, Albert Bolea, Mariona Castillo, Chipper, Georgina Cort, Fela Domínguez, Gisela, Xavi Duch, Ferran Enfedaque, Lydia Fairén, Jan Forrellat, Jana Gómez, Víctor Gómez, Eloi Gómez, Anna Herebia, Raquel Jezequel, Júlia Jové, Núria Llausí, Mone, Nacho Melús, Gerard Mínguez, Julia Moller, Xavi Navarro, David Ordinas, Sylvia Parejo, Eudald Planchart, Manu Pilas, Diana Roig, Silvia Roqueta, Joana Roselló, Joan Sáez, Miguel Ángel Sánchez, Núria Sánchez, Judith Tobella, Carles Torregrossa, Víctor Ullate Roche, Toni Viñals i Rubén Yuste, amb més intèrprets pendents de confirmar.

►Des de 2017 els artistes que han protagonitzat AMOR x AMOR majoritàriament són joves professionals del teatre musical del nostre país, un gènere que des del mes de març està de dol, ja que la magnitud de les seves produccions no són viables amb les restriccions imposades pels governs de tot el món. Des d’AMOR x AMOR apostem i apostarem pel gènere del teatre musical i els seus professionals, perquè és el gènere més exigent i alhora el més “castigat”. Els musicals connecten de manera més directe amb el públic donat que la unió de text i música, i el fet d’explicar els sentiments i les històries mitjançant melodies, aconsegueix que els missatges arribin de manera més directe.

►Confiem aquest any que el públic que ens ha acompanyat edició rera edició col·labori un any més amb aquesta iniciativa aportant la seva donació a l’Associació Assís. Les aportacions es poden fer des d’avui mateix mitjançant transferència bancària al compte bancari de l’entitat ES77 2100 0808 17 0200673850 o mitjançant BIZUM a través del seu número: 33578 (Dins l’opció ‘Aportar a Causa Solidària).

►A més, si el donatiu és igual o superior als 100€ es podrà patrocinar un dels vídeos de la jornada. Qualsevol persona o empresa interessada en aquest patronici, pot contactar amb l’organització escrivint al correu electrònic indicat anteriorment abans de l’1 de febrer.

►La imatge gràfica d’aquesta edició d’AMOR x AMOR ha estat dissenyada per Xavi Oribe Boj.

Donacions a l’Associació Assíshttps://www.donessensellar.org/fes-un-donatiu

Sobre l’Associació Assís

►Assís Centre d’Acollida és un a entitat social que des del 2001 treballa des del barri de Sarrià St. Gervasi per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar, posant un focus especial en les dones que es troben en aquesta circumstància. Per aconseguir-ho, desenvolupa programes i projectes dirigits a atendre les seves necessitats: habitatge digne, formació i inserció sociolaboral, salut, i serveis bàsics, entre altres. També lluita per fer visible el sensellarisme als diferents àmbits de la vida pública amb accions de sensibilització i incidència.

►La campanya #Capdonasensellar vol generar actuacions concretes per garantir i defensar els drets de les dones, especialment per aquelles que es troben en situació de major vulnerabilitat, per raò de pobresa, entesa des de un punt de vista multifactorial.  Aquesta campanya vol assolir més cohesió social i igualtat d’oportunitats a través de la orientació a la inserció sociolaboral del col·lectiu objecte del projecte.  Amb “Dones amb llar” pretenen  atendre, acompanyar i apoderar a aquelles dones que estan vivint al carrer i no tenen vinculació estable amb els serveis d’atenció social públics i/o privats i, al mateix temps, millorar l’atenció que proporcionen diariament a aquelles dones sense llar que estan utilitzant els serveis del nostre centre d’acollida i que participen de les activitats proposades. També volen atendre, des de la prevenció i a través de “Dones amb Llar”  proposant-se aconseguir un espai “protegit”, amb atenció psicosocial i emocional, que treballarà en xarxa amb altres entitats públiques i privades, des de les quals es facilitaran recursos humans, materials, tècnics i terapèutics amb l’objectiu que les dones puguin gaudir dels propis drets i assolir el major grau d’autonomia possible.

Pàgina web d’Assís