►Del 3 al 18 d’abril arriba l’Antiòpera de les oblidades.

►És un espectacle amb dramatúrgia i direcció escènica de Marc Chornet amb la direcció musical i música de Gerard Marsal i Neus Pàmies amb lletres de Neus Pàmies i l’assessoria de moviment d’Oscar Reyes.

►L’interpreten Alexandre Ars, Àngels Cervelló, Ferran Enfedaque, Laura Font, Clara Giralt, Laia Leal, Silvia Puertas i Javi Vélez.

►SINOPSI
►Al centre de la vella Barcelona, als peus i voltants del Liceu, des del Barri Xino a la Ribera, se sent un cant que va de veu en veu, és el cant de les oblidades, éssers invisibles a ulls dels turistes, éssers menyspreats a ulls dels burgesets. Només apareixen a demanda del consumidor: una cervesabeer, unes bambes d’imitació, tres grams de coca, 20 minuts de sexe a demanda, la porta d’un after… El cant de les oblidades és aquell cant de les consumides, de les explotades, de les que oblidem diàriament després d’usar-les.

►El seu cant, no sona a Puccini ni a Bellini, sona a Trap, a Rosalia, a Billie Eilish… I el seu cant parla de la supervivència, de com viure en el seu submón, de com ser humans en aquests baixos fons tan propers a les nostres cases… El seu cant és un cant necessari. Aquesta és la seva antiòpera. La que ens recorda que potser són elles les que viuen en el món real, i nosaltres en una bombolla.