►el 27 de juny a l’1 de juliol La Seca Espai Brossa acull a la Sala Joan Brossa Aquí no Paga ni Déu, el musical, el segon espectacle de la companyia POT Teatre.

►La Seca Espai Brossa aposta pel Teatre Inclusiu amb la primera adaptació musical de la punyent comèdia de Dario Fo, adaptada per Marc Angelet.

►Femarec i Albert Gràcia professionalitzen la companyia POT Teatre, íntegrament formada per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever.

►L’entitat d’inserció sociolaboral Femarec i el director artístic de la companyia Albert Gràcia, amb anys de treball, han aconseguit professionalitzar aquest col·lectiu que es va formar a partir d’una activitat terapèutica per a actrius i actors amb discapacitat o trastorn mental sever. El projecte ha aconseguit convertir-se en un producte cultural més dels que s’ofereixen en el circuit teatral professional de Barcelona amb el valor afegit de ser responsable de la difusió d’un missatge de solidaritat, tolerància i respecte a la diversitat.

►En aquest projecte s’han implicat figures professionals de l’àmbit artístic com ara Albert Gràcia a la direcció i Marc Angelet a la dramatúrgia -que han treballat conjuntament a l’adaptació de l’obra amb Keco Pujol realitzant la música original de l’espectacle, Griselda Astudillo, la Coreografia i Leo Quintana el Vestuari. Aquestes col·laboracions i la definició d’una línia artística ben marcada, que passa per l’adaptació musical de les creacions i continguts de denúncia social, han aconseguit que els intèrprets Ariadna Rallo, Albert Fèrriz, Ana María Martínez, Fernando Moreno, Sandra Martín, Margarida Padrós, Manuel Valdivieso, Meritxell Esturo hagin fet del teatre la seva professió.