►Divendres, 21 d’octubre, a les 18:00, 19:00 i 20:00 hores, la companyia WeColorMusic presentarà el seu espectacle ARRELS a la plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú.

►Arrels és un espectacle musical que neix per donar veu al col·lectiu trans. La història explica la situació del Rai, un noi de disset anys que decideix fer el trànsit. El jove encara aquest moment des d’una mirada optimista i positiva malgrat totes les dificultats que sap que li posarà la societat en què vivim. Diu que no té por, però hi ha alguna cosa que el frena, o més ben dit, alguna persona. La Mia.

►L’obra posa sobre l’escenari la situació que viuen les persones transgènere avui dia, amb l’objectiu de provocar la reflexió i l’autoanàlisi de cada persona del públic. A més a més, l’espectacle s’acompanya d’un debat-col·loqui post funció amb persones expertes.

►WeColorMusic, que acaben de rebre el premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Familiar pel seu musical Bruna, és una companyia especialitzada en musicals de creació, espectacles KM0 amb música en directe que expliquen històries basades en fets reals, siguin actuals, contemporànies o històriques.

►A l’hora de crear un espectacle, és habitual buscar més enllà per trobar grans històries, però a vegades no ens adonem que el nostre voltant està ple d’històries extraordinàries que mai han estat explicades ni escoltades. Són aquestes a les que WeColorMusic vol donar veu des de WeColorMusic: històries que podrien estar parlant de nosaltres mateixos.