►El musical “Cabaret”, arriba en 7 funcions la setmana vinent al Kursaal Manresa. La sessió de divendres dia 28 a la tarda (17h) ja té les entrades exhaurides però encara en queden per la funció d’estrena, dijous, 27 d’octubre a les 21h, i les funcions de divendres 28 d’octubre a les 21h, dissabte 29 d’octubre a les 17h i 21h, i diumenge 30 d’octubre a les 17h i 21h.
 
►El muntatge, que es va estrenar l’1 d’octubre de 2015 al Teatro Rialto de Madrid i va estar en cartell fins el 12 de juny d’enguany, el van veure més de 200.000 espectadors, i va ser escollit com a Millor Musical de la temporada a Madrid, en la 9a edició dels Premis de Teatre Musical. El cap de setmana passat el musical “Cabaret” es va representar al teatre de La Llotja de Lleida i, després de passar pel Kursaal de Manresa, farà parada al Teatre-Auditori Sant Cugat i, finalment, farà temporada a Barcelona.
 
►El musical es va estrenar a Broadway el 1966 sota la direcció de Harold Prince, ara fa 50 anys. Des de llavors s’ha traduït a més de 30 idiomes i representat en més de 50 països. Ambientat al Berlín dels anys 30, mostra la història d’un cabaret, el Kit Kat Club, presidit per un mestre de cerimònies molt especial, Mcee. A través de la seva història i d’altres personatges com la cantant anglesa Sally Bowles, el novel·lista americà Cliff Bradshaw o el fruiter jueu Herr Scultz, ens acostem a la realitat quotidiana del país en ple creixement del nazisme.
 
►El llibret i música de les ançons corresponen a dos dels més rellevants noms del teatre musical; Joe Masteroff i John Kander. El musical ‘CABARET’, dirigit en aquest muntatge per Jaime Azpilicueta, consta d’una de les bandes sonores amb les cançons més emblemàtiques del gènere com ‘Willkomen’, ‘Cabaret’ o ‘Money Money’.