►La Sala Versus Glòries torna a programar el proper 13 d’abril, i durant només 3 setmanes, “Cartes d’amor” d’A.R Gurney.

►Després de fer gira i exhaurir entrades per diferents indrets de Catalunya (Calella, Premià De Dalt, Amposta, Igualada, entre d’altres) torna aquesta producció d’Anexa que compta amb un equip i repartiment de luxe que va captivar al públic i a la crítica en la seva primera temporada, el passat octubre.

Lloll Bertran i Àlex Casanovas són de nou els protagonistes d’aquesta comèdia romàntica, divertida i emotiva que ha adaptat Marc Rosich, qui també dirigeix la peça junt amb Jordi Andújar. Marc Sambola és l’encarregat de la música que podreu escoltar durant l’obra i de la direcció musical de l’espectacle.

► “Cartes d’amor” ha estat traduïda a més de trenta llengües, va ser finalista dels Premis Pulitzer de Teatre el 1990 i s’ha convertit en un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

►En paraules del mateix A.R. Gurney “Cartes d’amor rep el seu poder pel fet que els seus dos amants estan confinats dins de les lletres” i és que es tracta d’una crònica de la relació epistolar d’una parella al llarg de les seves vides, Melissa Gardner i Andrew Ladd III. A través d’aquestes cartes sabem de les seves esperances i ambicions, dels seus somnis i decepcions, victòries i derrotes, de l’amistat incondicional i la passió dels eterns amants. Una història basada en la intimitat i complexitat dels sentiments que parla de les diferents formes d’amor i de la fragilitat de l’ésser humà davant la soledat.

►Catalogada com una de les millors peces teatrals de la segona meitat del segle XX, la podrem gaudir de nou a la Sala Versus Glòries del 13 al 30 d’abril. De dijous a divendres a les 20h, dissabtes amb doble funció a les 17.30h i 20h i diumenge a les 18h.