►Ja ha arrencat el cicle de concerts de petit format que l’escola d’Arts escèniques Aules, dirigida per Daniel Anglès ha organitzat amb l’objectiu de valorar la professionalitat de persones que normalment treballen dins l’entorn directe de l’escola i que a causa de les circumstàncies actuals, fa mesos que no han pogut pujar a dalt d’un escenari actuar. És per tant una forma de potenciar el talent de casa, (Per això el nom del cicle KM. 0) i estimular l’activitat artística del país amb l’objectiu de contribuir a salvar la cultura.

►Els concerts que tindran una posada en escena intimista i molt personal es faran cada cap de setmana a l’Espai 104 (C/ Doctor Trueta, 104) seguint unes estrictes normes d’aforament, higienes i desinfecció. Només hi ha 45 entrades per cada passi i aquestes ja es poden comprar en línia.

►El cartell del cicle de concerts inclou diferents propostes de la mà de professors i personal de producció i serveis de la mateixa escola. Cares molt conegudes com: Víctor Arbelo, Núria Llausí, Albert Bolea, Marc Vilavella, Javi Vélez, Pilar Capellades, Clara Solé, Mariona Castillo, Xavi Navarro, Paula Costas, Roger Argemí, Júlia Jové i Daniel Anglès.

►Col·laboracions especials dels alumnes

►Alguns dels alumnes també tindrà el seu moment de glòria. A cada concert, l’artista del cartell podrà escollir un estudiant de l’escola perquè aquest interpreti, canti o reciti un tema conjuntament. Una manera d’estimular les futures promeses del panorama artístic i escènic del nostre país.

►Amb aquesta iniciativa Aules, arrenca per primera vegada una activitat no acadèmica oberta al públic. Una proposta que neix amb l’objectiu d’establir-se de manera permanent al llarg de tota la temporada.