►El 12 de setembre, tindrà lloc el concert “Acompanyats” al Casino de l’Aliança del Poblenou.

►Aquesta nova proposta musical: “Acompanyats” la formen Daniel Anglès, Giovinetto, finalistes de la tercera edició del programa Oh Happy Day i Sergi Cuenca, director musical de El Rey León i íntim col·laborador d’ Anglès en diferents projectes.

►EL CONCERT:

►Durant el concert es podran escoltar fragments de musicals tan coneguts com Mar i Cel o Els Miserables, grans temes en català com Paraules d’amor o Amor Particular o altres èxits, com Think d’Aretha Franklin, que han fet que el cor sigui un dels més estimats de les últimes edicions del programa de TV3.

►Daniel Anglès, impulsor d’aquesta proposta, va veure durant el programa que calia anar més enllà i va crear, amb Cuenca, un projecte comú amb un dels grups amb qui va ser sentir-se identificat des de primer moment. L’espectacle es va estrenar amb molt d’èxit el passat mes de maig a Puig-reig i amb l’assistència d’un miler de persones.

►El cor Giovinetto completa la seva gira amb “Acompanyants”: un espectacle fresc, amb energia, per a tots els públics i amb el suport de dos dels millors professionals de teatre musical del país.