►Divendres 9, 21:00h “VENTURES I DESVENTURES D’UNA ACTRIU DE MUSICALS”

►Rita Barber cau en el món dels musicals fa 10 anys i ho fa per la porta gran, cau dins la tetera de La Bella y La Bestia. Des de llavors es ve a dalt i interpreta, durant 2 anys, la Rosie de Mamma Mia i després la Frau Schmidt de Sonrisas y Lágrimas.

►S’arriba a creure que això del gran Teatre Musical serà, per a ella, un no aturar i segueix presentant-se a càstings, i més càstings i encara més càstings. Però la flauta no torna a sonar i ella es troba, a casa, amb un repertori de grans temes del món dels musicals, que els borda i ningú que la contracta!!!.

►És llavors quan es decideix a treure-li profit a tot aquest repertori i crea ella el seu propi musical, i aprofita per fer una mica de broma de tot el què hi ha al voltant d’aquest món de llums, vestits i fantasia.

►Kiev Portella al piano i Rita Barber ens apropen una maleta de cançons del Teatre Musical trufades de ventures i desventures que ens faran riure i plorar.

►Companyia Sargantana AC Música
►Creació: Rita Barber i Juan Carlos Talavera
►Dramatúrgia i Direcció: Juan Carlos Talavera
►Il.luminació i Vestuari: Sargantana AC Música y Teatro
►Intèrprets: Rita Barber i Ricky Gary

 

►Dissabte 10 “PAQUITO FOREVER”

►PAQUITO FOREVER, el musical de petit format d’èxit Nominat al Premi de la Crítica de Barcelona a Millor Musical 2017 i després de la seva estrena en anglès a Londres, Joan Vázquez, guanyador del Premio Teatro Musical a Millor Actor Destacat, torna amb PAQUITO FOREVER en versió cabaret…aquesta vegada a Reus!

►PAQUITO FOREVER està basat en la història real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i els artistes més emblemàtics d’aquells temps; instal·lant-se a Nova York i vivint la vida amb una llibertat que aquí a la seva terra no podia tenir.

►Adaptació i direcció escènica: David Pintó
►Música: Gerard Alonso
►Lletres: Fran Arráez, Roser Batalla, Frank Capdet, Joan Vázquez
►Llibret: Fran Arráez
►Dramatúrgia: Fran Arráez i Frank Capdet
►Direcció: Victor Alvaro
►Piano: Gerard Alonso i Haize Lizarazu
►Interpretat: Joan Vázquez
►Direcció musical: Gerard Alonso
►Coreografia: Bealia Guerra
►Fotografia: Xavi Gómez Roig
►Coach vocal: Helen Rowson
►Vestuari original: Paco Alonso

 

►Diumenge 11 “TOT EL QUE NO ENS VAM DIR”

►Desembre de 1999. Mentre alguns es preparen per les possibilitats que ofereix el canvi de mil.leni i d’altres pensen que el món està a punt d’acabar.

►Un grup d’alumnes de la Facultat de Filosofia es reuneixen per fer un treball d’ètica. L’única condició que els ha posat la seva professora, es que han d’estar d’acord en les respostes, fet que els portarà a qüestionar-se des de diferents punts de vista la seva pròpia moral.

►Aquesta és una història que parla sobre l’amor i els seus límits, sobre l’amistat i els secrets i parla també sobre aquelles coses que no som capaços de dir.

►LLibret i lletres: Alícia Serrat
►Música: Miquel Tejada
►Interpretat: Carles Alarcón, Víctor Arbelo, Sonia Catot, Clara Solé, Miquel Tejada, Estel Tort
►Direcció: Alícia Serrat
►Direcció musical: Miquel Tejada
►Vestuari: Raquel Ibort i Marc Udina
►Escenografia: Toni Luque
►Direcció de producció: Mireia Vericat
►Imatge gràfica: Zuhaitz San Buenaventura
►Edició gràfica i fotografia: Agata Casanovas
►Producció artística: Daniel Anglès