►El 21 de febrer s’estrenarà al Teatre Tívoli de Barcelona el musical “A CHORUS LINE”, produït i codirigit per Antonio Banderas.

►El musical que va estar en cartell 15 anys seguits a Broadway comença les seves funcions a Espanya demà divendres, 15 de novembre, amb l’estrena internacional al Teatre de Soho CaixaBank de Màlaga, on es representarà abans de viatjar a Barcelona.

►L’espectacle concebut, dirigit i coreografiat per Michael Bennet el 1975, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, amb música de Marvin Hamlisch i les cançons d’Edward Kleban, és guanyador de nou premis Tony i del Pulitzer.

►A CHORUS LINE va suposar un canvi de paradigma pel que fa a la seva concepció, ja que es va inspirar en les experiències reals dels membres del repartiment original.

►L’espectacle és una reposició de la producció original de Broadway a càrrec de la llegendària Baayork Lee. Coreògrafa i directora, Lee va interpretar a un dels personatges de la producció original, Connie Wong, inspirat en ella mateixa, i porta dirigides més de 35 produccions internacionals del musical.

►Antonio Banderas codirigeix ​​i coprodueix aquest espectacle que compta amb 38 intèrprets en escena i una gran orquestra en directe, sota la direcció musical d’Arturo Díez-Boscovich.

►La història d’A CHORUS LINE se situa en un teatre de Broadway a mitjans dels anys 70. L’espectacle comença enmig d’una audició per a una nova producció musical. El director, Zach, i el seu assistent, Larry, posen a prova als candidats. Disset d’ells disputen la ronda eliminatòria: Mike, Bobby, Sheila, Bebe, Maggie, Kristine, Al, Mark, Connie, Diana, Don, Judy, Richie, Greg, Cassie, Val i Paul.

►Però encara queda el més difícil: Zach busca un cor potent format per quatre nois i quatre noies, i abans de prendre la decisió final vol saber més sobre els candidats. Així doncs, els demana que es presentin i parlin sobre ells. Amb certa reticència, tots acabaran parlant sobre el seu passat.

►A través dels números musicals anirem coneixent els seus somnis i secrets més ben guardats, fins a arribar al numero culminant, One, on les personalitats individuals dels ballarins es fondran en una identitat nova i col·lectiva, la del Cor, constituint una companyia que no sembla tenir final.