►L’espectacle, basat en el clàssic de Charles Dickens, es podrà veure dissabte a les 20:30h i diumenge a les 18h

►Un muntatge dirigit per Jordi Gener, amb adaptació de guió i lletres de Sílvia Santamaria, David Bacardit, Núria Miras i Carles Roch, direcció musical d’Elisabet Paulet i coreografies de Pablo Testa Grosbaum.

►L’Oliver s’escapa de l’orfenat on ha crescut des que va néixer. La gana i l’ambient hostil l’empenyen a fugir cap a la ciutat, a Londres, on espera forjar-se un futur millor. En arribar-hi coneix en Jack, que el convida a formar part de la colla d’en Fagin, un vell avar que aixopluga a casa seva nens de carrer a canvi que robin per a ell. Oliver descobrirà que, en un ambient sòrdid com el dels baixos fons londinencs, poden conviure la tendresa i el bon cor de la tavernera Nancy amb la maldat cruel de Bill Sikes, el seu company i alhora soci de Fagin.

►La novel•la ‘Oliver Twist’ de Charles Dickens serveix de base per a aquesta història sobre les dificultats de fer-se gran en un entorn advers; sobre el moment en què cal deixar enrere la innocència de la infància per obrir-se camí en un món adult.

►Un musical interpretat pels alumnes de Manresa Teatre Musical (MTM), que ja han portat a la programació muntatges com ‘El Mag d’Oz’, ‘Summer love’, ‘Hello Dolly’ o ‘La bella i la bèstia’, entre d’altres.