►El Teatre del Sol de Sabadell acull 4 musicals  des de l’abril  fins al juny.

►QUEDEM, SI ENS DEIXEN
►Del 9 al 24 d’abril

►Els divendres a les 10h, els dissabtes a les 19h i els diumenges a les 18h
►Amb el text i la direcció d’Adrià Aguilera i les coreografies d’Òscar Muñoz

►Sinopsi:
► “Quedem, si ens deixen” és la tercera obra de la saga Quedem. En aquesta veurem tant als protagonistes de la primera obra (els nois) com a les protagonistes de la segona (les noies). Conservant l’essència dels dos primers, és un espectacle musical amb música en directe que gira al voltant de l’amor i del desamor a través de musicals de nova creació des de 1994 fins a l’actualitat.

►Sobre l’escena hi trobem: Sergi Gonzàlez, Eric Alés, Llorenç Costa / Marc Pons, Clàudia Anyor, Ariadna Clapés / Bea Boronat, Cristina Fabero / Laura Hernàndez, Maria del Valle.
►Amb Adirà Aguilera al piano i els acompanya a la bateria: Oriol Sabaté, al baix: Genís Sabaté a la guitarra i teclat: Eric Alés i alternat de piano: Marc Pons.
►A aquest espectacle el van precedir Quedem? (nois) estrenat el juny de 2019 i Quedem (noies) Estrenat el setembre de 2019
►Aquí teniu la fitxa de l’obra:

Quedem, si ens deixen


►TOT ESPERANT EN WILL
►8 de maig a les 18h i 19 a les 12h

►Amb llibret de: Rubèn Montañá i Toni Sans i direcció de Toni Sans.

►Sinopsi:
►Tres clowns -la Pústula, en Gresca i la Mortadefam –, s’han reunit de nit en un indret solitari per assajar una tragèdia escrita per en Will, el quart membre de la companyia, que encara no ha arribat.

►Mentre esperen el seu amic, els tres personatges reflexionaran sobre els temes més profunds de l’existència fent un retrat de la condició humana, mitjançant la música, el sentit de l’humor i el teatre dins del teatre. Tampoc no hi faltaran algunes ballarugues perquè quedi clar que, al capdavall… la vida és una meravellosa comèdia!

►UNA LLUM TÍMIDA
►Dissabte 15 de maig a les 19h.

►Amb llibret d’Àfrica Alonso, direcció de Marilia Samper i música d’Andrea Puig i Àfrica Alonso.

►Sinopsi:
►Isabel és una jove professora d’història d’una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura.

►Sense voler,però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre elles dues que semblarà haver-se d’acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l’obliga a internar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d’aquest amor que no pot ser i que no està ben vist. Temps després, Carmen retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital i feina enrere, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles que els electro-shocks que ha estat rebent a l’hospital li estan causant. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins a les últimes conseqüències.

►El Col·lectiu La Cicatriz porta aquesta història, inspirada en fets reals, als escenaris, de la mà de la direcció de Marilia Samper i amb un format únic. La combinació de text i música en una obra que pretén trencar amb el silenci, i reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostre país.

►Fitxa de l’obra:

Una llum tímida


►30 Y TANTOS ELMUSICAL
►Amb llibret i direcció de Jofre Alsina i Agustín Salvador

►Sinopsi:
► “30 y tantos” és un musical que ens parla de madurar quan, en teoria, ja ho hauries d’haver fet i estar pagant hipoteca, tenir 14 fills i filles i un gos. Els seus protagonistes es troben en moments de transició de les seves vides, i exactament, no saben cap a on es dirigeixen. Sona així com molt dramàtic tot, no? Doncs és el contrari, perquè “30 y tantos el Musical” és un espectacle fresc i ple d’humor gamberro que connecta àmpliament amb diverses generacions.

►Ens explica la història de l’Alberto i el Nico, dos amics de l’escola que es retroben molts anys després en curioses circumstàncies. L’Alberto sempre ha estat un noi grassonet i això l’afecta en les seves relacions socials, personals i laborals; mentre que en Nico sempre ha estat pressionat a portar una vida “exemplar”, sense tenir en compte les seves preferències i oblidant, en general, els seus ideals.

►El fet de retrobar-se els obliga a fer balanç de si realment estan portant la vida que han volgut viure i decideixen anar a la consulta de l’Alícia, la terapeuta. A través de compartir el seu procés vital s’adonen que, més enllà de psicòlegs i terapeutes, no hi ha millor ajuda que la d’algú que es trobi en un punt similar al teu, realçant el veritable valor de l’amistat.

►Fitxa de l’obra:

30 y tantos. El Musical