►Torna “La Sireneta, el musical”  del 6 al 28 de juliol els dissabtes i els diumenges.

►Un espectacle per a tota la família dirigit per l’Albert Pueyo amb la direcció vocal de la Gemma Costa i les coreografies de Guillem Cirera i Javi Vélez. La  música és de Neus Kaori, les lletres de Jordi Fornieles i el llibret d’Oriol Borés

►Interpreten els personatges: Cristina Ramírez, David Bonilla, Carles Jimenez, Mireia Casado, Albeni Aranda, Jordi Vendrell, David Bonilla / Raúl Heredia.

►Sinopsi

►L’Ariel és una jove sirena que viu amb els seus amics al fons del mar. El dia del seu aniversari, la sireneta veu una nau governada pel príncep Èric i s’enamora immediatament d’ell. Llavors demana al seu pare, el déu Posidó, que li doni uns peus per sortir de l’aigua i conèixer el príncep. Posidó s’hi nega, perquè no vol que la seva filla sigui víctima de la barbàrie dels humans. La bruixa del mar ho aprofita per fer un tracte amb l’Ariel; li donarà uns peus a canvi de la seva veu. Si abans de vint-i-quatre hores la sireneta aconsegueix un petó d’amor del seu estimat, recuperarà la veu.

►Si no ho aconsegueix, la bruixa es quedarà amb la seva ànima per sempre més. Serà l’Ariel capaç d’enamorar el príncep Èric abans del termini sense el seu cant de sirena?