►El Teatre Tívoli de Barcelona va acollir el passat dilluns el càsting de “Los Chicos del Coro. El Musical”, i va comptar amb la participació de 60 nens i nenes, escollits entre 220 inscrits. L’objectiu de les audicions, ha estat triar el cor musical per a la nova temporada de l’espectacle basat en el llargmetratge francès del productor, cineasta i actor Christophe Barratieque que s’estrenarà a Barcelona el pròxim 8 de febrer després de fer temporada al Teatre La Latina de Madrid, al Teatre Arriaga de Bilbao i al Teatro Calderón de Valladolid.

►La directora del càsting, Bea Giraldo, ha explicat que “per a la selecció de l’elenc infantil, el requisit principal ha estat la qualitat vocal i escènica condicionada per l’edat dels aspirants – dels 7 als 18 anys- la il·lusió, l’actitud i la passió pel món del teatre musical”. En aquesta audició s’han buscat nens i nenes “amb una tessitura vocal blanca, amb un color molt concret”, ha afegit el cap de producció del musical, Víctor Aranda. Els seleccionats, que se sabran d’aquí a uns dies, conformaran la coral de l’escola de “Los Chicos del Coro”, 15 dels quals apareixeran en escena a cada funció i rebran pròximament formació per “educar la veu i perfeccionar la tècnica en afinació, balanç i empastament”, subratlla Giraldo.

►Entre el professorat que formarà els seleccionats hi ha Nicolás Martín Vizcaino, el pianista que va acompanyar i formar el Cor de Saint-Marc (Lió, França), protagonista de la famosa pel·lícula, així com diversos directors de corals i docents del cant.

►AMR Produce presentarà al Teatre Tívoli el musical que ha superat els 150 000 espectadors en la seva primera temporada al Teatre La Latina i les actuacions en gira al Teatre Arriaga de Bilbao i al Teatre Calderón de Valladolid.

►El productor executiu de ‘Los Chicos del Coro. El Musical’, Rafa Coto, responsable de la part artística, assegura que “en aquest projecte l’emoció es converteix en música a través de les meravelloses veus de la coral i els temes musicals més premiats dins del panorama internacional del teatre musical”.

►L’espectacle compta amb un repartiment de primer nivell amb Manu Rodríguez com a protagonista donant vida a l’icònic professor Mathieu. L’acompanya una de les grans intèrprets de musicals de l’escena espanyola, Chus Herranz, que en aquest cas es posa a la pell de Violette Morhange i Rafa Castejón, que interpreta a Rachin, l’inflexible director de l’internat.

►La resta del repartiment el completen Eva Diago, en el paper de professora de matemàtiques; Iván Clemente com a Pascal Mondain i Xisco González, com el bondadós oncle Maxence.

►El musical arriba a Barcelona de la mà del director d’escena Juan Luis Iborra, del director musical Rodrigo Álvarez, el dissenyador de Javier Isequilla i el dissenyador d’il·luminació Juanjo Llorens. Una aposta segura per aconseguir les mateixes emocions que ja va suggerir la pel·lícula el 2004, nominada als Premis Óscar, als Premis BAFTA i guanyadora de dos premis César.