►El 22 de desembre de 2017 l’Espai 104 de Barcelona va acollir el col·loqui presentació d’“Originals”- I Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical.

►El cicle de concerts es presentarà durant el 2018 a nunArt Guinardó amb l’objectiu de difondre i promoure el talent artístic dels músics i creadors del teatre musical del nostre país.

►El col·loqui va comptar amb la participació dels tres compositors que integren la programació del primer trimestre d’aquest nou cicle: Alícia Serrat, Dani Campos i Andreu Gallén. Els concerts tindran lloc el segon diumenge de cada mes a les 13 h.

►Diumenge 14 de gener Alícia Serrat.
►Diumenge 11 de febrer Dani Campos.
►Diumenge 11 de març Andreu Gallén.

►Daniel Anglès -nou director artístic del Teatre Condal- va ser l’encarregat de presentar aquest col·loqui amb la participació de l’actriu Mariona Castillo com a representant de nunArt.

► “Originals” I Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical està impulsat per nunArt, espai de convivència artística on cada setmana hi tenen lloc entrenaments, residències i mostres de treballs en procés; i coordinat i produït per Marisol González, autora del blog OutOfBroadway i co-fundadora i co-directora de la desapareguda publicació digital todoMUSICALES.com.