►Flashdance, El Musical tornarà al Teatre Tívoli de Barcelona el pròxim 12 de setembre, on es representarà durant 3 úniques setmanes, fins al 29 de setembre.

►En la primera temporada de funcions a Barcelona -de l’1 de març al 21 d’abril-, més de 50.000 espectadors van veure ja el musical basat en la mítica pel·lícula de Paramount Pictures, un dels films més taquillers de la dècada dels ’80, guardonat amb els premis Oscar, BAFTA, Globus d’Or i Grammy, entre d’altres.

►L’actriu, cantant i ballarina Chanel Terrero,  interpreta el paper protagonista d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia a anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional.

►Adaptat i dirigit per JC Storm i coreografiat per Vicky Gómez, Flashdance, compta amb un repartiment format per 28 artistes, entre actors, cantants, ballarins i músics, que actuen en directe amb solos espectaculars de violí, saxo i guitarra, posant el fermall d’or a l’espectacle. El director musical, Guillermo González, recupera aquells “hits” arxiconeguts que triomfaven a les pistes de la dècada dels ’80, com What a Feeling, Maniac, Glòria o I Love Rock & Roll, afegint sons actuals, més metàl·lics i amb més corda, que porten el públic a viure un autèntic concert en directe.

►Flashdance, és la primera producció de Selladoor Spain, la filial d’Selladoor Worldwide, productora de teatre líder internacional que recentment ha obert una oficina a Madrid amb l’objectiu de convertir-se en el principal centre d’activitat de la companyia a Europa continental i expandir-també a Amèrica del Sud produint espectacles en espanyol. Selladoor és responsable de musicals d’èxit com Jersey Boys, Footloose, The Producers, Avenue Q, Little Shop of Horrors, Monty Python ‘s Spamalot, Fame, The Wizard of Oz, Dolly Parton’ s 9 to 5, Amelie i Little Miss Sunshine. I han participat en el finançament de Moulin Rouge The Musical.

►Després de Barcelona, ​​Flashdance iniciarà la seva gira per diverses ciutats espanyoles: Roquetas de Mar (12-13 d’octubre), València (17 d’octubre – 3 de novembre), Sevilla (15 i 16 de novembre), Mallorca (5 i 6 de desembre ), Granada (13 i 14 de desembre) i la Corunya (27 i 28 de desembre). Posteriorment, farà temporada al Teatre Nou Apol·lo de Madrid del 23 de gener al 12 d’abril de 2020.