►En aquesta primera temporada de funcions a Barcelona -de l’1 de març al 21 d’abril-, més de 50.000 espectadors han vist ja el musical basat en la mítica pel·lícula de Paramount Pictures, un dels films més taquillers de la dècada dels ’80 , guardonat amb els premis Oscar, BAFTA, Globus d’Or i Grammy, entre d’altres.

► “Flashdance”, explica la inspiradora història d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina de nit, que somia a anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional. Quan un romanç complica les seves ambicions, ho aprofita per impulsar el seu somni, però no sense abans superar obstacles i conflictes que posaran a prova la seva determinació i que faran trontollar les parets del seu món.

► “Flashdance” és un al·legat a la superació personal, al poder d’aferrar-se als somnis per sobre de tot, a la fe sense límits, gairebé capaç de ser eclipsada per una forta història d’amor impossible entre dues persones, amb vides molt diferents, de diferent classe social i arrels radicalment oposades, que posarà a prova els seus sentiments més profunds.

►El repartiment:

►Alex: Chanel Terrero. Nick: Sam Gómez.  Gloria: Clara Alvarado. Kiki i cover d’Alex: Alexandra Masangkay. Tess i cover de Gloria: Cecilia López. Harry: Nacho Vera. C. C. I cover de Harry: Miguel Ramiro. Hanna: Olga Hueso. Jimmy: David Àvila. Ms. Wilde: Yolanda García. Joe i Cover de Nick: Sergio Arce. Andy i cover de Nick i C.C.: Manuel Martínez

►Cos de ball: Javier Vachiano. Víctor Ares. Rafael Senén. Néstor Navarro. María Reina. Raquel Caurín. Alba Rubira. Irene Rubio. Naiomi Weiler. Lorena Rojas.