►Focus, Grups 62, Universal Music Spain i Jet Entertainment aposten per un espectacle de granformat, basat en el superèxit editorial Geronimo Stilton, que farà volar la imaginació de petits i grans.

►Lluís Danés signa la direcció d’un musical participatiu i interactiu que sorprendrà el públic amb una innovadora posada en escena. El muntatge trenca amb el format més convencional del musical i el converteix en una obra d’alta qualitat amb una posada en escena espectacular, imponent i molt acurada.

►El director d’escena defineix aquest muntatge com el seu espectacle més personal: Danés ha integrat el món de Geronimo Stilton en l’univers orgànic que caracteritza els seus projectes.

►Geronimo Stilton, Gran retorn a Fantasia, el nou musical presenta una escenografia física i una coreografia dinàmica –a càrrec de Montse Colomer-, que es combinen amb el món digital, en el qual la tecnologia es posa al servei de l’espectacle.

►El compositor Xavi Lloses ha dotat d’una partitura sonora i musical de gran riquesa aquest espectacle. Vint-i-una cançons inèdites i de diferents estils musicals, que abasten des de la música electrònica i el rock fins al hip-hop, formen la seva banda sonora.

►Geronimo Stilton, Gran retorn a Fantasia, el nou musical està basat en el llibre El gran llibre del Regne de la Fantasia (Estrella Polar), que ha venut més de 200 mil exemplars i s’ha convertit en un dels llibres més llegits de l’any 2015 a Espanya.