►6 de març s’estrenarà al Teatre Condal de Barcelona “Homes, la comèdia musical”  amb el text Sergi Belbel i Carol López i la música de Marc Parrot, inspirada en el fenomen teatral “Homes!” de T de Teatre estrenada el 1994.

►Han recuperat l’esperit fresc del muntatge de T de Teatre i hem creat un espectacle musical actual, sincer i directe amb esperit de cabaret”.

►Un cabaret contemporani.

► “Homes, la comèdia musical” és una proposta fresca i actual amb música original de Marc Parrot. “Amb aquest muntatge he ampliat el meu registre”, ha explicat el compositor i director musical de l’espectacle. I el resultat és ben contundent: la música d’Homes, la comèdia musical transita per diversos estils -com el tango, el pop, el rock o l’electrònica- que ajuden a ambientar i il·lustrar les escenes que conformen l’espectacle. “He hagut de ser molt femení i lluitar contra la meva masculinitat per fer algunes cançons”, ha declarat Parrot.

►Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirventson les 4 actrius que es vestiran amb roba masculina i sabates de taló.