► “Hostal Barcelona” és un espectacle teatral musical, escrit per André Faixas, a partir de la idea original de Wellington” Jack “Lopes.

►La peça explica la història de Bertnat Blanxert, propietari i gestor de l’Hostal Barcelona i els seus joves hostes artistes, als 87 anys que té el 2017.

►80 anys enrere del taulell de recepció de l’emprenedoria, Bernat passa pels diversos moments històrics de la ciutat, a partir dels moviments culturals i musicals dels seus hostes, dins de l’hostal.

►L’espectacle comença el 2017, quan Bernat, trist i senil, s’enfronta als hostes (actors ballarins) que es lliurin en els seus telèfons mòbils, causant-li laments i nostàlgia pels temps passats, més “interessants”.

►No obstant això, un atemptat terrorista passa a la ciutat, causant morts, pànic i por, donant a entendre a en Bernat i els hostes artistes van ser aconseguits per ell.

►En Bernat llavors, en deliris, torna al passat en 1937, als 7 anys, darrere el taulell i els “hostes artistes ballarins” sent “instruments” en coreografies dels seus records.

►En total, seran 12 coreografies fetes pels ballarins, a partir del context històric dels records d’en Bernat darrere el taulell de l’Hostal, que canviarà de fesomia per l’avanç del temps, dels 7 als 87 anys.