►Els dies 16, 17, 18, 23, 24 i 25 de novembre arriba a Sant Andreu el musical, Jesucrist Superstar!

►Jesucrist Superstar és una òpera rock, amb lletres de Tim Rice i música d’Andrew Lloyd Webber, que va esdevenir un musical. Se centra en els interrogants polítics i interpersonals de Judes Iscariot i Jesús. L’òpera rock està basada en la narració de la darrera setmana de la vida de Jesús d’acord a l’evangeli de Sant Joan, començant per la preparació de Jesús i la seva arribada amb els deixebles a Jerusalem, i acabant en la Crucifixió de Jesús. Durant el muntatge apareixen actituds i sensibilitats del segle XX, així com al·lusions iròniques a la vida moderna, a més de la descripció política dels fets.

►Una gran part de la trama se centra en el personatge de Judes, que apareix com una figura tràgica que està desencisat amb el que veu com una manca de planificació per part de Jesús i que s’alarma davant les recents mencions a la seva divinitat. Judes tem que Jesús condemnarà al poble jueu a la destrucció a mans dels romans.

►L’espectacle és una producció de La lírica de Sant Andreu amb la coreografia de Rebeca Yuste, Txell Guardiola, Roser Mas, Sonia Cibrián, la direcció musical de Laia Jornet, i la direcció escènica de Myrna Cambra.

►El repartiment el formen: Jesus: Jordi Calduch. Judes: Pol Fuentes. Maria: Pia Muñoz. Caifàs: Toni Calvo. Annàs: Irina Blàvia. Simó: Anna Padullés. Pere: Guillem Talens. Pilat: Marc Calvo. Herodes: Siscu Valenzuela. Apòstols: Helena Gómez. Júlia Maestro. Montse Martínez. Roser Mas. Sonia Cibrián. Arnau Andrés. Arnau Bedmar. Eloy Román. Pol Blavia. Sacerdots: Gemma Sabaté. Tere Calvo. Agustí Pallejà. Jordi Querol. Pol Calvo. Cor: Teresa Arbonés. Jordi Belart. Anna Martínez. Judith Méndez. Aina Papell. Joan Paredes. Alba Sánchez. Lia Valcarce. Montse Via. Rebeca Yuste.

►Completen l’equip: al vestuari: Teresa Arbonés,  Anna M. Peich, Montse Via.  Maquillatge: Montse Martínez, Helena Gómez. Escenografia: Joan Calvo Pérez. Projeccions: Joan Calvo Arbonés. Disseny de Llum: Xavi Alcrudo. Disseny de so: Xavi Calvo.