►Aquest diumenge, 24 de maig, l’actor i cantant Joan Vázquez acompanyarà el piano a la ballarina, cantant i actriu mexicana Bianca Marroquín al macroconcert en línia en directe “Desde el encierro”, que reuneix més de 40 veus destacades del món de l’espectacle mexicà.

►El concert que es podrà seguir en directe a les 20:00 hores (3.00 hores a Espanya) a través de YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCxySGH8sAkqkATgUopO-R2w

►És una iniciativa promoguda pel director teatral Diego del Río en la qual participen tan actors cantants de musicals com a actors coneguts per obres de text.

►Un cartell que inclou noms com: Alan Estrada, Ludwika Paleta, Arcelia Ramírez, Susana Zabaleta, Aitza Terán, Mauricio Martínez, Jerry Velázquez, Marina de Tavira, Jorge Blanco, Diana Bracho, Janette Chao, Melissa Barrera o David Gaitán.

►Joan Vázquez i Bianca Marroquín ja van actuar junts al mític local 54 Below de Nova York quan l’artista mexicana el va convidar a cantar amb ella un duet de Stephen Sondheim. Aquest diumenge, ells dos seran els encarregats de tancar el macroconcert amb la interpretació d’un medley arranjat pel mateix Joan Vázquez.

►Bianca Marroquín és especialment coneguda per interpretar el paper de Roxie Hart en la producció de Broadway de Chicago (guardonada amb el Premi Helen Hayes a la millor actriu principal), Bianca Marroquín ha treballat en grans musicals, tant a Mèxic (La Bella i la Bèstia, Rent, El Fantasma de l’Òpera) com a Broadway (In the Heights, Pajama Game).

►Joan Vázquez va haver d’interrompre les funcions d’“Ocaña Reina de las Ramblas” a l’Escenari Joan Brossa pel tancament dels teatres decretat pel coronavirus, ha celebrat recentment amb molt d’èxit dues dècades sobre l’escenari amb l’espectacle “20 anys no són na’” a la Sala Club de Barts i segueix treballant amb el seu pròxim disc, Feeling Good, un peculiar àlbum d’estàndards de jazz en què l’artista català exerceix com crooner.

►A més, ha aprofitat el confinament per preparar nous projectes que veuran la llum durant la temporada vinent.