►Els dies 4, 11, 18 i 25 de novembre l’actor i cantant Joan Vàzquez presentarà a la sala Barts Arts Club de Barcelona l’espectacle musical “20 anys no són na’”, una commemoració especial de la seva carrera,  en to d’humor -a vegades dolç, d’altres àcid- aprofitant la perspectiva del temps i l’experiència viscuda.

►Amb la música i la ironia com a vehicles, Joan Vázquez presenta tastets dels seus personatges a musicals com Hair, Merrily We Roll Along, Mamma Mia!, My Fair Lady, Rent, Paquito Forever, Coplas para Ocaña i Ciutat de Gespa, i també algunes peces icòniques del seu admirat Stephen Sondheim.

►Va desgranant records dels seus càstings inicials, les seves interpretacions i les anècdotes viscudes, acompanyat de músics en directe i alguns cameos especials de companys de professió. Ho fa amb una coartada argumental en què una alumna seva li serveix de partner, ara com a paper en blanc en el que crear personatges, ara com a viu record de qui comença i s’ho vol menjar tot.

► “20 anys no són na’” és un espectacle per celebrar amb humor aquestes dues dècades com a professional tot passant comptes a la muntanya russa d’emocions que comporta la carrera d’artista, avui sense feina, demà havent d’escollir projectes i passat demà haver d’inventar-te’ls.

►Des que té ús de raó, Joan Vázquez es recorda a si mateix amb les dues vocacions que, com qui no vol la cosa, ja que porta vint anys exercint: cantant a sobre l’escenari i ensenyant a joves aspirants el camí per pujar-hi algun dia. Ara acaba de presentar un primer single del seu proper disc, Feeling Good, un recull d’estàndards de jazz que veurà la llum l’any vinent, i el pròxim 18 de setembre obrirà la pròxima temporada a la Sala Becket interpretant a Ocaña en l’obra Coplas para Ocaña, dirigida per Marc Rosich.

►En paral·lel, segueix amb la gira els seus dos darrers espectacles musicals: Paquito Forever i Ciutat de Gespa.