►Del 20 al 29 de juliol el periodista i actor Jorge Javier Vázquez presentarà al Teatre Tívoli de Barcelona el seu nou espectacle, “Grandes éxitos”, una comèdia musical que està tenint un gran èxit de crítica i públic des de la seva estrena el passat mes de gener a la Gran Via madrilenya.

►L’espectacle és una divertida comèdia escrita i dirigida per Juan Carlos Rubio, amb direcció musical de Juliol Awad i coreografia de Federico Barrios. Formen l’espectacle 4 músics en directe i 4 artistes polifacètics (Jorge Javier Vázquez, Marta Ribera, Alejandro Vera i Beatriz Ros) que fan un repàs a algunes de les més famoses cançons de la història: grans musicals, boleros, balades i algun altre tema per aixecar-se de la butaca i ballar. Un repertori vibrant per aconseguir que el públic comprengui que, per molts deutes que pengin del passat, la veritable amistat sempre aconsegueix obrir-se camí.

►A l’obra, Jorge Javier Vázquez ha acceptat gravar un disc, però amb tres condicions: que es digui “Grandes éxitos”, que es gravi en un teatre amb música en directe i que “ella” l’acompanyi en un duo. I qui és “ella”? La famosíssima cantant Blanca del Bosc (interpretada per Marta Ribera) que ha vist com la seva llanguia carrera, en els últims anys a causa de les seves múltiples addiccions. Tots dos van ser molt amics en el passat però, avui, ni es dirigeixen la paraula. Tot va començar quan ella va visitar el plató de Sálvame per guanyar uns diners que necessitava i no va entendre que Jorge Javier no la protegís de les terribles (i certes) acusacions dels col·laboradors. Es van jurar odi etern i la seva amistat va quedar truncada. Però ara hauran de compartir escenari per una nit única, embogida i irrepetible. ¿Seran capaços de reconciliar-se?