►El diumenge, 17 doctubre, a les 17:00 hores, la companyia WeColorMusic presentarà el seu divertit micromusical PERDRE EL TEMPS a la plaça Gran U d’Octubre de Santpedor (Plaça Gran, Barcelona).

PERDRE EL TEMPS és un espectacle creat per Mateu Peramiquel i Mar Puig el qual, amb tan sols 18 minuts, ens convida a reflexionar sobre el temps i la gestió que fem d’aquest durant el nostre dia a dia. A través de la comèdia, el musical ens farà analitzar la nostra vida per tal de fer-nos veure el poc temps que ens dediquem a nosaltres mateixos.

►WeColorMusic, que acaben de rebre el premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Familiar pel seu musical Bruna, és una companyia especialitzada en musicals de creació, espectacles KM0 amb música en directe que expliquen històries basades en fets reals, ja siguin actuals, contemporànies o històriques.

►A l’hora de crear un espectacle, és habitual buscar més enllà per trobar grans històries, però a vegades no ens adonem que el nostre voltant està ple d’històries extraordinàries que mai han estat explicades ni escoltades. Són aquestes a les que WeColorMusic vol donar veu des de WeColorMusic: històries que podrien estar parlant de nosaltres mateixos.