► “Títol de l’obra” està dirigida per Albert Ruiz i interpretada per Jordi Gener, Guillem Cirera, Núria Hontecillas i Anna Torres.

►Un espectacle és un musical de dos actes, amb música i lletra de Jeff Bowen i llibret de Hunter Bell, i Sílvia Sanfeliu en signa l’adaptació.

►Així, l’espectacle, que narra la mateixa creació de la producció amb motiu del Festival de Teatre Musical de Nova York, aquí s’adaptarà al panorama del teatre musical català.

►Aquesta comèdia musical mostra les lluites de l’autor i compositor, a la vegada lletrista, i de les seves dues amigues actrius durant el breu període de la creació (tres setmanes), juntament amb esdeveniments posteriors fins a la producció de l’espectacle.

► “Títol de l’obra” va ser escollit per la producció del Festival de Teatre Musical de Nova York i es va estrenar el setembre de 2004. Més endavant, el 2006, va passar a Broadway, on va guanyar el Premi Obie pel seu treball de producció fora de Broadway i la nominació per a Hunter Bell a un Premi Tony al Millor Llibret Musical.