►Des de l’11 de desembre fins al 8 de gener  els dilluns i diumenges  a les 20h, els divendres i dissabte a les 22:00h arriba a El madà de Barcelona “Les dones de Guido Contini”

►L’actriu i cantant Mariona Castillo presenta de la mà de la direcció escènica de David Pintó i la direcció musical de Gustavo Llull una versió concert de l’espectacle NINE de Maury Yeston estrenat a Broadway durant els 70, alhora adaptació de la pel·lícula autobiogàfica de Fellini “8 ½”.

►Una obra creada a partir del musical ‘Nine’ de Maury Yeston, estrenat a Broadway durant els 70, i també a partir de l’adaptació de la pel·lícula autobiogàfica de Fellini ‘8 1⁄2’. A través de les cançons del musical,  descobrirem els entrellats de la vida del prestigiós cineasta Guido Contini, qui s’enfronta a la crisi dels quaranta. Una mirada fotogràfica de les dones que l’envolten: la seva dona, la seva amant, la seva musa, la productora, les fans, les detractores, la seva mare i la prostituta que li va ensenyar a estimar. Totes elles interpretades per la mateixa actriu.

►L’espectacle sorgeix del Cicle MondayMonday 2015/2016 del Teatre Eòlia, cicle de concerts dedicats exclusivament al món dels musicals, on Mariona Castillo va presentar aquesta versió concert com artista convidada. L’actriu i cantant fa anys que estava “fascinada pel musical Nine, pel seu material dramatúrgic i musical, passional i sucós” – comenta Mariona Castillo – i és per això que va decidir fer aquest espectacle acompanyada de professionals que admira. El resultat suposa per Mariona Castillo “un repte interpretatiu i vocal gran”. Degut a l’èxit que va tenir la proposta.

►L’espectacle està dirigit per David Pintó, Gustavo Llull s’encarrega de la direcció musical i Ariadna Peya del moviment. Jordi Berch de la il·luminació i Josep Sánchez-Rico de l’espai sonor.

►És una producció de Tot Produccions.