►Joan Lluís Bozzo presentarà el dilluns 28 d’octubre el seu nou llibre “L’ofici de comediant” Els secrets apresos al llarg de 40 anys.

►El llibre està editat per Empúries i es presentarà  a Eòlia –Escola superior d’art dramàtic el dilluns 28 d’octubre a les 19 h al carrer caps 82.

►A la presentació Joan Lluís Bozzo conversarà amb Anna rosa Cisquella, productora de Dagoll Dagom i Josep Galindo, director d’Eòlia, Escola superior d’art dramàtic.

►La trajectòria professional d’ en Joan Lluís Bozzo va associat a la companyia Dagoll Dagom encara que també ha dirigit altres espectacles fora de la companyia com “Sin palabras” de Pepe Rubianes,“Estrips”,“El retaule del flautista” i “Maror” per al Centre Dramàtic de la Generalitat, i les òperes “Don Pasquale” de Dozetti, “L’Any de Gràcia”, de A. Sardà i “Rigoletto” de Giuseppe Verdi.

►Ja des de molt jove es va interessar pel teatre i als 17 anys ja va començar a dirigir els seus propis espectacles, i posteriorment, va ingressar a la Universitat Autònoma de Barcelona, on va estudiar Filologia Catalana. El 1971 va fundar la «comuna teatral» amb la qual va recórrer totes les poblacions de Catalunya fent teatre de carrer.

►L’any 1973 s’incorpora al món professional amb la companyia de Pau Garsaball fent d’ajudant de direcció a l’obra “Berenàveu a les fosques” de J. M. Benet i Jornet.

►Uns anys després va obtenir un gran èxit de públic en dirigir “Les Troianes d’Eurípides-Sartre” amb un grup semi-professional que ell mateix va formar a la Universitat.. Després va treballar com a actor en diversos muntatges teatrals i també a la televisió.

►A inicis de 1978 s’incorpora a Dagoll Dagom, on va participar com a actor i membre de l’equip a Antaviana, La nit de Sant Joan i Glups! Posteriorment es va encarregar de la direcció dels espectacles de la companyia: El Mikado, Mar i cel, Flor de nit, T’odio, amor meu, Pigmalió, Els pirates, Cacao, Poe, La Perritxola, les reposicions de Mar i cel i El Mikado; així com les sèries televisives Oh, Europa!, Oh, Espanya!, La memòria dels cargols, i Psico-express, les quals va coprotagonitzar i en què també va participar en la confecció del guió.

►A més de la tasca que porta a terme dins la companyia, ha dirigit altres esdeveniments com el llliurement dels premis Max, la cerimònia oficial d’inauguració i cloenda de la Expo 2008 a Saragossa i la cerimònia d’homenatge a Pepe Rubianes al Palau Sant Jordi.

►Ha dirigit “El llibertí” i els musicals “Boscos Endins” i “Aloma” i ha dirigit la sèrie “La Sagrada Família” per a TV3,la qual ja s’ha estrenat a la Televisió de Catalunya.

►És autor del llibre Còmica tribu i de l’obra teatral Còmica Vida i segueix participant en la vida social i cultural catalana intervenint i col·laborant amb diversos mitjans de comunicació.

►A continuació us deixem la primera entrevista del mes de Teatremusical.cat  que vam dedicar a en Joan Lluís Bozzo el setembre del 2016.