►Una òpera de petit format dirigida per Jordi Casanova i amb la participació dels manresans Viviana Salisi (piano) i Paco Martínez (tenor).

►L’Aula d’Òpera de l’Escola de Música dels Amics de la Unió de Granollers presenta el diumenge, 9 de juny al Teatre Conservatori, l’òpera El Ratpenat de J. Strauss, en la versió catalana de la manresana Viviana Salisi i dirigida per Jordi Casanova.

►El ratpenat és una opereta còmica en tres actes que narra la venjança d’un tal doctor Falke sobre Gabriel von Eisenstein, que li va jugar una mala passada. Al Teatre Conservatori l’obra estarà interpretada per una dotzena de solistes – entre els quals el tenor manresà Paco Martínez – i un cor d’11 cantants, acompanyats al piano per Viviana Salisi.

►En els darrers anys l’Aula d’Òpera de Música dels Amics de la Unió de Granollers ofereix un espai formatiu als estudiants de cant que volen treballar repertori operístic en l’àmbit vocal, musical i escènic. En aquest context, han realitzat diverses actuacions, algunes amb reculls d’escenes de diverses òperes; muntatges d’òperes senceres, com The Fairy Queen de H.Purcell (juntament amb l’orquestra Ars Médica), o Le Nozze di Figaro de W.A.Mozart.