►8 hores ininterrompudes de números de musicals, el proper 15 de gener de 2017. L’espectacle començarà a les 12 del migdia i s’allargarà fins a les 8 del vespre.

►Aquesta marató és la forma que han triat els seus responsables per celebrar el cinquè aniversari del centre.

►Es durà a terme als locals de l’escola, al carrer del Bruc 14 de Manresa i anirà a càrrec dels seus alumnes de teatre musical, ballet i cant.

►L’accés a la marató de teatre musical és lliure.

►El programa inclou més de 50 actuacions diferents, majoritàriament fragments de musicals, i la representació completa de l’obra “Mary Poppins Júnior” a càrrec del grup de joves, a les 12 del migdia i a les 3 de la tarda. Només en aquest cas, per accedir-hi, cal reservar la invitació prèviament a la secretaria de l’escola.

►L’esdeveniment també es podrà seguir en directe a la pàgina de Facebook de Manresa Teatre Musical (www.facebook.com/manresateatremusical)

►Totes les persones que comparteixin el vídeo en directe al seu perfil de Facebook participaran en un sorteig de cinc entrades dobles per veure la darrera producció de MTM, “Dolly, una dona exasperant”, al teatre Kursaal de Manresa, el 25 de març de 2017.